Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav pe DN7: Un mort și zece răniți. Traficul este întrerupt

Publicat:

Un accident grav s-a petrecut in aceasta dimineața in județul Hunedoara, unde un microbuz și o autoutilitara s-au ciocnit pe DN7 Deva-Arad. In urma coliziunii, un șofer de 20 de ani, de origine maghiara, a decedat și alte 10 persoane sunt ranite grav.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav la Sannicoara, circulația blocata. Doi barbați raniți, unul in stare grava

18:50, 28.05.2024 - Un accident rutier s-a produs marți dupa-amiaza DN1C, in localitatea Sannicoara din comuna Apahida. Din primele informații, au fost implicate trei autovehicule. Traficul auto a fost blocat complet. Intre vehiculele implicate este și o basculanta, iar situația a impus solicitarea unui elicopter SMURD.…

Accident spectaculos pe A1! O autocisterna cu oțet s-a rasturnat/ Foto

16:55, 11.05.2024 - O autocisterna care transporta otet si o masina cu platforma care transporta un microbuz, au fost implicate intr-un accident rutier pe autostrada A1, in apropiere de Deva, in judetul Hunedoara. Soferul autocisternei a fost dus de urgenta la spital.

Trei raniți intr-un accident cu trei autoturisme și o cisterna goala

13:35, 29.04.2024 - Trei barbați au fost raniți intr-un accident in care au fost implicate trei autoturisme și o cisterna goala. Evenimentul rutier a avut loc luni dimineata, pe DN 10, in zona localitatii Sita Buzaului, din judetul Covasna. Un tanar, de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN 10, dinspre Brasov spre…

Accident cu trei autoturisme și o cisterna, in Covasna. Doi oameni, raniți

10:15, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

Accident grav in Covasna intre o cisterna și trei autoturisme: doi oameni sunt raniți

09:21, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

Accident grav cu doi raniți pe E85, in Patrauți. O persoana a ramas incarcerata iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri (FOTO)

23:20, 23.04.2024 - Un accident grav a avut loc in aceasta seara pe E 85 intre Patrauți și Darmanești. Potrivit ISU Suceava in accident au fost implicate doua autoturisme. In urma impactului au rezultat doua victime, una dintre acestea fiind incarcerata. Persoana incarcerata a fost extrasa de catre echipajul pentru descarcerare…

Imagini de la eveniment: Doi copii raniti de un sofer baut, in urma unui accident rutier in Arsa. Detalii de la IPJ Constanta (FOTO+VIDEO)

10:15, 02.04.2024 - Un accident rutier grav s a produs la data de 1 aprilie 2024, pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, judetul Constanta. Doi copii au fost raniti in urma impactului. Azi, 02 aprilie, IPJ Constanta vine cu precizari. Oficial de la IPJ Constanta La data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 14.40, politisti…

Accident rutier pe drumul expres Craiova-Pitești, soldat cu patru raniți. Traficul este deviat

09:05, 11.03.2024 - Un accident rutier soldat cu patru raniți s-a petrecut luni-dimineața, 11 martie 2024, pe drumul expres Craiova-Pitești. Traficul a fost deviat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.


Ce parere ai despre aceasta stire?