Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav la Ialoveni: O persoană a decedat, alţi patru oameni spitalizaţi în stare critică

Publicat:

Accident grav la Ialoveni: O persoana a decedat, alti patru oameni spitalizati in stare criticaFoto: trm.mdConsiderati ca partidele parlamentare vor reusi sa creeze o noua alianta proeuropeana?- Da- Nu- Greu de raspunsrezultatele sondajuluiO persoana a decedat, iar alte patru au fost transportate la spital în stare grava în urma unui accident în raionul Ialoveni.

Impactul între un autoturism de marca Ford si un microbuz, în care se aflau patru oameni, s-a produs în aceasta dimineata pe traseul Pojareni-Costesti.

Trei persoane din microbuz au…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Pompieri raniți in urma unui accident rutier produs langa Timișoara. Unul este in stare grava

17:20, 25.05.2024 - Accident cu șapte victime, sambata dupa-masa, langa Recaș. Au fost implicate un autoturism in care se afla doar șoferul și o autospeciala a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența din Recaș, care se deplasa la o intervenție. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

Cluj- Accident grav pe strada Bistriței din Dej. Un tanar de 20 de ani era in stare grava și a trebuit sa fie resuscitat- FOTO

08:15, 19.05.2024 - Intervenție la un grav accident rutier pe strada Bistriței din municipiul DejPompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit in cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut pe strada Bistriței din municipiul Dej.La fața locului au fost dislocate doua autospeciale cu modul de descarcerare…

Campioni la campioni! Vezi cine e persoana din anturajul echipei Potaissa Turda care este in echipa naționala de „spinning la pastrav”

15:51, 16.05.2024 - Pentru ca totul sa funcționeze la capacitate maxima, trebuie sa ai alaturi de tine oameni talentați, iar acest lucru nu este niciun secret. Clubul Potaissa Turda s-a inconjurat de oameni care fac performanța in activitatea lor, iar acest lucru se vede in rezultate. Șoferul care ii duce mii de kilometri…

Microbuz implicat intr-un accident pe DN 2A, in județul Ialomița. O persoana a ajuns la spital

14:55, 10.05.2024 - Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita, la fata locului au fost gasite patru victime constiente si cooperante. Accident cumplit, in Satu Mare. Fetița de doar un an și jumatate, lovita mortal de un șofer care dadea cu spatele "Dupa acordarea primului ajutor calificat, o singura…

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

(foto) Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, la Dubasari: Șoferul autoturismului, spitalizat

15:55, 24.03.2024 - Accident cumplit in stanga Nistrului. Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, pe o strada din Dubasari. Potrivit așa-zisului minister de Interne din regiune, impactul a avut loc pe 23 martie curent.


Ce parere ai despre aceasta stire?