Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Teleorman: mai multe victime. Plan roșu de intervenție

Publicat:

Planul roșu de intervenție a fost activat în aceasta dimineața în județul Teleorman, la Bujoreni. Patru oameni au fost raniți, dintre care unul grav, dupa ce microbuzul cu care calatoreau s-a rasturnat. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu doua victime in Acațari

23:05, 06.03.2024 - Pompierii militari din cadrul Detașamentului Targu Mureș au intervenit miercuri, 6 martie, la un accident rutier produs pe strada Principala din localitatea Acațari. "La locul intervenției sunt alocate o autospeciala de stingere, o ambulanța SMURD B2. Este vorba despre autoutilitara care a ieșit in…

Accident rutier cu 16 victime, in Constanța. Planul Roșu de intervenție a fost activat / FOTO

18:55, 23.02.2024 - Un terivil accident rutier a avut loc, in urma cu puțin timp, in Constanța! 16 persoane au fost implicate in incidentul care a avut loc in zona localitații Nicolae Balcescu. Planul Roșu de intervenție a fost activat!

Plan Rosu de Interventie la Constanta! Accident intre un autoturism si un microbuz, sunt mai multe victime

18:15, 23.02.2024 - Plan Rosu de Interventie la Constanta! Accident intre un autoturism si un microbuz, sunt mai multe victime Autoritatile din Constanta au activat Planul Rosu de Interventie vineri seara, dupa un accident in care au fost implicate un autoturism si un microbuz, iar 21 de persoane ar fi implicate.Reprezentantii…

Accident grav in Constanța. Peste 20 de persoane, implicate. A fost activat planul roșu de intervenție

17:55, 23.02.2024 - Un accident rutier a avut loc vineri seara in zona localitații Nicolae Balcescu din județul Constanța.Din primele informații ar fi aproximativ 21 de persoane implicate. A fost activat planul roșu de intervenție. Este vorba de un autoturism și un autobuz care s-au tamponat. Conform primelor informații…

Accident cu doua victime pe Valea Oltului, trafic blocat

14:55, 22.02.2024 - Doua persoane sunt in stare grava, incarcerate, in urma unui accident care a avut loc joi pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Cainenii Mari. Traficul rutier intre județele Sibiu și Valcea este blocat.

Accident cu doua victime la Sannicolau Mare

22:05, 17.02.2024 - Accident cu doua victime, sambata seara, la Sannicolau Mare. Un barbat care conducea un autoturism a intrat in coliziune cu un altul. Doua persoane au ajuns la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Proiect adoptat tacit in Senat privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime

19:35, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?