Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cu o victimă în stare gravă din cauza unei depășiri riscante, între Beregsăul Mare și Săcălaz

Publicat:

Accident de circulație, luni dimineața, pe drumul ce leaga Timișoara de Jimbolia. Un șofer a ajuns la spital dupa ce a intrat intr-o depașire riscanta, iar mașina sa s-a ciocnit cu un autotren.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Judetul Constanta: Accident rutier pe DN2A intre localitatile Stupina si Crucea. O victima, in stare grava (GALERIE FOTO)

15:00, 18.03.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa amiaza in judetul Constanta.Potrivit ISU Dobrogea evenimentul rutier a avut loc pe DN2A intre localitatile Curcea si Stupina.Din primele informatii un autoturism s a rasturnat.Conform SAJ Constanta este posibil ca o victima sa fie in stop cardiorespirator.…

Accident cu o victima la ieșirea din parcarea unui centru comercial din Timișoara

19:00, 07.03.2024 - Accident cu o victima, joi seara, la Timișoara. Un barbat, in varsta de 56 de ani, in incercarea de a parasi parcarea unui centru comercial ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de catre un barbat de 33 de ani.

Un copil de 14 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost lovit de un cal

06:46, 21.02.2024 - Un baiat de 14 ani a fost lovit de un cal, marți, in satul Manzați, comuna Ibanești, din județul Vaslui. Copilul a fost preluat in stare grava de o autospeciala cu medic a Serviciului de Ambulanța Județean (SAJ) Vaslui și transportat de urgența la Spitalul din Barlad. Victima prezinta un traumatism…

Accident cumplit pe DN 13: doi barbați au murit. O femeie, in stare grava

12:30, 08.02.2024 - Un accident cu urmari dramatice s-a produs joi, pe DN 13, in județul Brașov. Echipajele medicale au intervenit la fața locului, dar, din pacate, doua persoane nu au putut fi salvate. Doi barbati, unul in varsta de 55 de ani si celalalt de 60 de ani, au murit, iar o femeie a fost grav ranita […] The…

Bataie cu parul la Sambateni: victima este in stare grava in spital la Timișoara

15:20, 05.02.2024 - Ieri, la Sambateni a avut loc o bataie cu parul, pe fondul consumului de alcool. Victima se afla in stare grava in spital, la Timișoara. Bataușul, un tanar de 23 de ani a fost reținut și cercetat pentru savarsirea infractiunii de tentativa la omor. „In data de 04.02.2024 pe raza localitatii Sambateni,…


Ce parere ai despre aceasta stire?