Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident aviatic în Franța. Două avioane s-au ciocnit în zbor. Pasagerii au murit pe loc

Publicat:

Un accident aviatic s-a produs, sambata in Franța, anunța Digi24.ro . Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in zbor, iar pasagerii au murit pe loc. Poliția și autoritațile in domeniu ancheteaza cazul.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Panica la Londra. Doua avioane s-au ciocnit pe pista aeroportului Heathrow

10:01, 07.04.2024 - Panica pe Aeroportul Heathrow din Londra, dupa ce doua avioane de pasageri s-au acroșat pe pista. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Un Boeing 787-9 terminase un zbor si nu mai avea pasageri la bord, incepuse remorcarea. In timpul procedurii, varful unei aripi a atins un avion al British Airways…

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.

Pasagerii unui tren, luati ostatici in Elveția

10:40, 09.02.2024 - Autorul luarii de ostatici intr-un tren in vestul Elvetiei joi-seara a fost ranit mortal in timpul atacului, iar persoanele pe care le retinea au fost eliberate nevatamate, a indicat politia. Agresorul ar fi fost un solicitant de azil iranian in virsta de 32 de ani care era inarmat cu un topor si un…

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.

Accident cu trei persoane incarcerate, in Timiș. Una dintre ele a murit

11:06, 27.01.2024 - Accident produs sambata dimineața, pe DN 68A, in localitatea timișeana Coșava. Trei persoane au ramas incarcerate in urma impactului dintre o autoutilitara și un tir. Șoferul autoutilitarei a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?