Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Ștefania și Cătălin au fost renegați de părinți. Cei doi au rămas pe stradă, iar tânăra este însărcinată: “Nu avem locuință”

Publicat:

Catalin și Ștefania trec prin momente dificile, asta dupa ce parinții lor i-au renegat. Barbatul a fost abandonat inca de la șase luni, iar tanara nu mai știe nimic de ei. Cei doi urmeaza sa devina parinți, insa au ramas pe strada, iar trei zile au stat intr-o scara de bloc fara prea multa mancare și fara haine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca soția avocatului este insarcinata / VIDEO

16:56, 20.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Soția lui, Ramona Pauleanu, este insarcinata in trei luni. Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca partenera de viața a avocatului este gravida. Iata ce declarații au facut ei la Acces Direct!

Acces Direct. Nicolae și familia, amenințați de primarul comunei in care locuiesc. Autoritațile vor sa le ia locuința: „Mi-a spus ca ma va ajuta” / VIDEO

17:15, 11.03.2024 - Strigat de revolta! Primarul vrea sa le ia casa. Nicolae și familia au fot inștiințați. Daca nu se conformeaza cerințelor, ei ar putea sa ramana fara copiii olimpici la invațatura. Tatal acuza primarul, care este mana in mana cu o femeie care a pus ochii pe avuția bieților parinți.

Acces Direct. Cum raspunde sora mai mare acuzațiilor aduse de Paula. Georgeta ar fi vrut sa vanda locuința, in ciuda dorinței mamei lor / VIDEO

17:55, 29.02.2024 - Paula și Georgeta se acuza reciproc ca nu au avut grija de parinți, pana cand au murit, iar acum au ajuns sa se certe pe tema imparțirii averii. Paula o acuza pe sora mai mare ca a vrut sa vanda apartamentul, asta dupa ce a luat din locuința o parte din lucruri, in timp ce Paula se afla in Austria.

Acces Direct. Nora ar incerca sa ia locuința socrilor. Saveta susține ca femeia incearca sa-l influențeze pe fiul lor: ”Ne-a amenințat cu poliția” / VIDEO

17:20, 07.02.2024 - Doamna Saveta trece prin momente dificile cu familia sa. Aceasta a lasat prin contract de moștenire locuința fiului mijlociu, avand clauza de ingrijire pana la moarte, dar barbatul are alte planuri. Iși dorește ca parinții sa plece, iar el sa locuiasca alaturi de soția sa, cea care il invrajbește impotriva…

Acces Direct. Cornel Dinicu, declarații despre noaptea in care Ferma Dacilor a fost cuprinsa de flacari. De unde ar fi izbucnit incendiul, de fapt: „Auzeam trosnind dușumeaua”

19:15, 02.02.2024 - Misterul incendiului de la Ferma Dacilor pare departe de a fi elucidat. In timp ce patronul ii acuza pe Alina și Catalin ca au dat foc pensiunii, cei doi se apara și spun ca au fost doar martori și ca ar fi pornit, de fapt, din camera de joaca a copiilor.

Acces Direct. Angajații suspectați de patronul de la Ferma Dacilor ca ar fi dat foc pensiunii au fost supuși detectorului de minciuni. Care ar fi fost rezultatul: „Nu am mințit...”

18:30, 02.02.2024 - Alina și Catalin au fost acuzați de Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, ca au dat foc pensiunii. In timp ce barbatul ii considera vinovați pe cei doi, angajații au o alta varianta și susțin ca au demonstrat ca nu au provocat incendiul atunci cand au fost supuși testului cu detectorul de minciuni.

Acces Direct. Angajații banuiți de patronul de Ferma Dacilor ca ar fi dat foc pensiunii, detalii despre mașina albastra. Au vazut-o pentru prima data in a doua zi de Craciun / VIDEO

18:00, 02.02.2024 - Alina și Catalin sunt acuzați de Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, ca ar fi dat foc pensiunii. Cei doi spun ca nu au vreo legatura cu cele intamplate și au fost doar martori la tragedia din cea de-a doua zi de Craciun.

Acces Direct. Noi detalii in cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Cum se comportau cei doi suspecți ai lui Cornel Dinicu, de fapt / VIDEO

18:10, 31.01.2024 - Alina și Catalin, doi angajați care lucrau la Ferma Dacilor, sunt suspecții lui Cornel Dinicu. Patronul crede ca amandoi ar fi dat foc pensiunii, mai ales ca erau cunoscuți in randul colegilor drept oameni care provoaca scandaluri, mai ales dupa ce consumau alcool peste masura.


Ce parere ai despre aceasta stire?