Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Hoața de șampoane, primele declarații după ce a fost prinsă la furat alături de fratele ei: ”Sunt deprimată. Am fost prea judecați”

Publicat:

O tanara alaturi de fratele ei au fost prinși in timp ce furau 90 de șampoane dintr-un supermarket. Aceasta face primele declarații despre ce s-a intamplat și susține ca e deprimata caci a fost prea mult judecata pentru gestul sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Tanarul șofer care a fost implicat in tragicul accident din Timișoara, unde o fata de 17 ani a decedat, noi declarații. Ce relație avea, de fapt, cu tanara: "Nu eram..." / VIDEO

18:01, 14.05.2024 - Ieri, pe data de 13 mai, un tragic accident de circulație a avut loc pe o șosea din Timișoara. Alexandra, o fata in varsta de 17 ani și-a pierdut viața, dupa ce mașina in care se afla, și care era condusa de un tanar care abia iși luase permisul de conducere, s-a rasturnat. In ediția din aceasta seara…

Primele declarații ale noului ministru rus al apararii. De ce a ales Putin un economist civil in locul lui Șoigu

20:05, 13.05.2024 - Andrei Belousov, fost vicepremier, propus de presedintele rus Vladimir Putin pentru postul de ministru al apararii in noul guvern, a declarat luni ca militarii au nevoie de un mai mare acces la locuinte, ingrijiri medicale si beneficii sociale, relateaza Reuters.

Acces Direct. Gabriel, fratele lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani, detalii groaznice despre stana! Informații șocante: „L-a gasit mort” / VIDEO

19:16, 26.04.2024 - Gabriel, fratele lui Costel, barbatul care a disparut in urma cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stana verișoarei! Noi informații șocante cu privire la acest caz cutremurator.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: "Chiar daca au fost probe video..." / VIDEO

20:30, 15.04.2024 - La scurt timp dupa ce a aflat ca i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran a facut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații dupa ce ea și artistul au devenit parinți pentru prima data. Miruna a adus pe lume un baiețel: „Abia aștept sa...” / FOTO

16:05, 06.04.2024 - Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca. Partenera artistului a adus pe lume un baiețel.

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.


Ce parere ai despre aceasta stire?