Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Fiica cântăreţului Aurelian Preda, dezvăluiri cutremurătoare. Fata acuză că ar fi fost abuzată de bărbatul care s-a angajat să aibă grijă de ea

Publicat:

, fiica regretatului cantaret face dezvaluiri cutremuratoare. Fata acuza ca ar fi fost abuzata de barbatul care s-a angajat sa aiba grija de ea ca un tata, dupa ce si-a dat ultima suflare. Dar numai tata nu s-a dovedit a fi, sustine fata.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, vizata in dosarul de la Aeroport, sparge tacerea: Iese cu dezvaluiri despre „jocurile politice și atacurile asupra familiei”

16:45, 08.04.2024 - Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, Diana Cazacu, vizata in dosarul mitei de la Aeroport, vine cu prima reacție la scandalul care s-a iscat. Aceasta va susține, maine, un briefing de presa la subiectul care a provocat o adevarata valva in societate și in partidul de guvernamant.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Acces Direct. Ionela, la un pas de a ramane fara doi dintre copii. Fostul ei iubit ar fi fost de acord ca micuții sa ajunga in grija statului

18:35, 22.03.2024 - Ionela a ajuns la capatul puterilor de cand a decis sa se desparta de tatal celor doi copii. Femeia mai are un copil și dintr-o relație anterioara, iar de curand, barbatul ar fi semnat ca nu ii vrea pe cei mici. Copiii ar putea ajunge in grija statului sau ar putea fi dați spre adopție.

Acces Direct. Soțul Simonei a dezvaluit ororile prin care ar fi trecut, din cauza vecinului. Barbatul vrea ca Ionuț sa plateasca: ”Se vede clar...” / VIDEO

17:20, 12.03.2024 - Dupa ce soția lui a facut dezvaluiri dureroase despre ceea ce s-ar intampla in localitatea lor, barbatul a decis sa o susțina cu noi acuzații la adresa vecinului! Mircea a facut dezvaluiri despre ororile pe care le-ar fi trait din cauza lui Ionu. Fiica lor ar fi avut de suferit in acele momente!

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Acces Direct. Actuala soție a lui Nelu intervine in conflictul dintre el și fosta partenera. Lenuța o acuza ca s-a bagat in casnicia lor: „N-am nevoie de casa ei” / VIDEO

19:05, 12.02.2024 - Nelu a divorțat de fosta soție in urma cu 20 de ani, iar in prezent este casatorit cu Lenuța, alaturi de care are doi copii in varsta de 11 și 12 ani. Acum, barbatul vrea sa faca partajul, ca mai apoi sa poata sa vanda apartamentul din Ferentari.


Ce parere ai despre aceasta stire?