Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Femei seduse și șantajate de farmacistul satului. Bărbatul le-a cerut fotografii intime / VIDEO

Publicat:

Un barbat il acuza pe farmacistul sateului ca a incercat sa profite de soția sa, dar și celelalte femei din localitate, asta dupa ce le-a cerut imagini intime, asta in locul unor sume de bani. Florin a gasit sumele chiar in cutia cu medicamente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O adolescenta s-a sinucis, dupa ce ar fi fost șantajata cu mai multe fotografii in care aparea in ipostaze intime

12:50, 01.06.2024 - O fata de 15 ani a fost gasita fara viața in magazia din curtea casei. Adolescenta s-ar fi sinucis dupa ce ar fi fost pacalita sa realizeze mai multe fotografii in ipostaze intime, iar apoi a fost șantajata cu acestea.

O fata de 15 ani din Sibiu s-a sinucis, dupa ce ar fi fost șantajata cu mai multe fotografii in care aparea in ipostaze intime

15:40, 30.05.2024 - Tragedie intr-o comuna din Sibiu. O fata de 15 ani a fost gasita fara viața, miercuri, in magazia din curtea casei. Adolescenta s-ar fi sinucis dupa ce ar fi fost pacalita sa realizeze mai multe fotografii in ipostaze intime, iar apoi a fost șantajata cu acestea. Imaginile indecente ar fi ajuns și la…

„Mi-a distrus viața”. Seduse și inșelate. Agața femei pe o aplicație de dating și le fura sume uriașe

13:15, 06.05.2024 - Oamenii cauta dragostea online, dar unii profita de naivitatea altora. Un barbat care a cunoscut femei pe o aplicație de dating le-a sedus și le-a furat sume uriașe de bani. Cine este el și cum reușea sa le pacaleasca?

Bihorean condamnat cu suspendare dupa ce a șantaj o eleva de 15 ani, cerandu-i fotografii intime

08:15, 20.04.2024 - Un barbat de 32 de ani a fost condamnat de Judecatoria Oradea la un an de inchisoare cu suspendare și 100 de zile de munca in folosul comunitații sub acuzația ca ar fi șantajat o eleva de 15 ani.

Acces Direct. Dumitra nu are liniște din cauza vecinului. Omul de afaceri provoaca daune in curtea ei: ”Mi-a spart geamurile și a furat”

17:45, 05.04.2024 - Doamna Dumitra traiește un coșmar din cauza vecinului ei. Barbatul intra in curtea ei fara sa ceara aprobare și a tras mai multe cabluri, fara voia sa. In ultimii ani a facut mai multe probleme, iar sesizarile facute catre autoritațile competente nu au avut nicio finalizare.

Acces Direct. De ce il banuiește Anișoara pe fostul antrenor de șah al fiului ca i-a facut ceva profesorului disparut de aproape patru ani. Ce i-a dat de gandit femeii

22:00, 22.03.2024 - Anișoara face noi acuzații grave la adresa fostului antrenor de șah al baiatului cel mare. Femeia susține ca ar fi fost in stare sa ii faca ceva fostului ei soț. Despre antrenorul de șah, Anișoara mai spune ca a mințit și la divorț.

Acces Direct. Batalie pentru avere intre frați. Mama de 89 de ani ii amenința: ”S-au inceput procesele” / VIDEO

18:15, 13.03.2024 - Gica și sora lui se lupta pentru averea familiei. Mama lor ii ține partea fiicei, motiv pentru care a invocat un proces impotriva fiului ei. Aceștia nu au o relație buna, iar batrana il acuza de violențe pe barbat, dar și pe nepot.


Ce parere ai despre aceasta stire?