Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bihorean condamnat cu suspendare după ce a șantaj o elevă de 15 ani, cerându-i fotografii intime

Publicat:
Bihorean condamnat cu suspendare după ce a șantaj o elevă de 15 ani, cerându-i fotografii intime

Un barbat de 32 de ani a fost condamnat de la un an de inchisoare cu suspendare și 100 de zile de munca in folosul comunitații sub acuzația ca ar fi șantajat o eleva de 15 ani.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol si foto: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actor oradean condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol: „Dosarul este o porcarie! A fost un act consimtit”

13:15, 24.04.2024 - Judecatoria Oradea l-a condamnat la 6 ani de inchisoare pe un actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, acuzat ca si-a violat o colega. Actorul, Andrian Locovei, pretinde, insa, ca „a fost un act consimtit", iar procesul este „o porcarie".

Un clujean a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru nu mai puțin de trei infracțiuni – conducere fara permis de conducere, conducere cu alcoolemie și uz de fals. A cumparat un permis fals cu 6.600 lei

13:11, 05.04.2024 - Continue reading Un clujean a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru nu mai puțin de trei infracțiuni – conducere fara permis de conducere, conducere cu alcoolemie și uz de fals. A cumparat un permis fals cu 6.600 lei at Info real.

Un polițist de la secția 4 din Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva. Și-a oprit bodycam-ul ca sa bata un reținut

13:10, 26.03.2024 - Continue reading Un polițist de la secția 4 din Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva. Și-a oprit bodycam-ul ca sa bata un reținut at Info real.

Un polițist din Cluj a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru comerț incompatibil cu funcția, dupa ce s-a dovedit ca deținea in fapt o firma de construcții, negocia contracte și efectua plați

13:11, 19.02.2024 - Continue reading Un polițist din Cluj a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru comerț incompatibil cu funcția, dupa ce s-a dovedit ca deținea in fapt o firma de construcții, negocia contracte și efectua plați at Info real.

Scriitorul australian Yang Hengjun a fost condamnat la moarte cu suspendare in China. Autoritațile din Australia sunt „ingrozite”

12:25, 05.02.2024 - Scriitorul australian Yang Hengjun a fost condamnat la moarte cu suspendare de catre un tribunal chinez, la cinci ani dupa ce a fost arestat și acuzat de spionaj. Guvernul australian spune ca este „ingrozit” de acest rezultat al procesului care s-a desfașurat cu ușile inchise,  informeaza BBC.

Un avocat stagiar din Cluj a fost șantajat cu mii de euro dupa ce a trimis o serie de fotografii intime catre doi șarlatani, online, crezand ca ar conversa cu o femeie

20:10, 03.02.2024 - Continue reading Un avocat stagiar din Cluj a fost șantajat cu mii de euro dupa ce a trimis o serie de fotografii intime catre doi șarlatani, online, crezand ca ar conversa cu o femeie at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?