Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Abia acum s-a aflat adevărul - De unde a început pandemia de coronavirus - Două studii au confirmat informațiile

Publicat:

Primul studiu este o analiza geografica care arata ca primele cazuri detectate in decembrie 2019 au fost concentrate in jurul pietei. Al doilea este o analiza genomica a virusului din primele cazuri, care arata ca este foarte putin probabil ca virusul sa fi circulat pe scara larga la om inainte de noiembrie 2019.Dezbaterea a facut valva inca de la inceputul pandemiei in randul expertilor, care incearca inca sa dezlege misterul originii virusului dupa aproape trei ani.Chiar unul dintre autorii acestor studii, , virusolog la Universitatea din Arizona, a semnat in 2021 o scrisoare…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii romani au creat un “ChatGPT romanesc”, primul model dedicat limbii romane pentru inteligența artificiala

10:35, 15.05.2024 - Cercetatorii romani au creat un “ ChatGPT romanesc”,   primul model de limbaj dedicat limbii romane, deschis pentru utilizare, care poate fi folosit pentru dezvoltarea unor unelte și platforme A.I. O echipa de cercetatori romani a creat un model de limbaj (LLM – „large language model”) dedicat limbii…

La 100 de ani dupa ce au fost ­considerate disparute, balenele sei au reaparut in largul coastelor Patagoniei

01:21, 14.05.2024 - Balenele gigantice sei (Balaenoptera borealis), care au disparut din apele din largul coastelor Patagoniei in urma cu un secol din cauza vanatorii excesive, au inceput sa reapara in aceste ape, fapt care demonstreaza modul in care speciile isi pot reveni daca sunt luate masuri adecvate pentru protectia…

Noutate pe piața muncii: orice roman poate angaja legal personal pentru activitațile casnice. Cum putem angaja menajere

06:06, 25.04.2024 - Persoanele fizice vor putea angaja și plati legal personal care desfașoara activitați ocazionale in gospodarie, precum menajerele sau gradinarii. Experții consultați de „Adevarul“ susțin insa ca demersul este sortit eșecului.

Victoria Rusiei in Ucraina este un scenariu ingrozitor pentru NATO, avertizeaza ISW. Romania se afla printre țarile expuse

16:05, 17.04.2024 - Dezbaterea in curs de la Washington cu privire la suplimentarea ajutorului pentru Ucraina se bazeaza parțial pe presupunerea ca razboiul va ramane blocat, indiferent de acțiunile SUA, dar aceasta idee este falsa, comenteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).Rușii profita de lipsurile ucrainenilorPe…

Sezonul capușelor și boala Lyme. Specialiștii propun o noua soluție

10:50, 27.03.2024 - Boala Lyme și sezonul capușelor Temperaturile in creștere ce au urmat unei ierni ușoare ajuta capușele sa devina active și sa transmita, in numar mai mare și mai devreme, boala Lyme. Conform Institutului Național de Sanatate Publica, in Romania, la nivel național, in anul 2018, au fost confirmate 532…

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Cel mai mare studiu clinic arata ca administrarea calciului si a Vitaminei D reduce mortalitatea prin cancer

07:55, 13.03.2024 - Vitamina D și calciul sunt doi aliați prețioși ai femeilor impotriva cancerului. Un studiu publicat in Annals of Internal Medicine releva ca suplimentarea pe termen lung cu calciu și vitamina D in timpul timpul menopauzei este asociata cu o creștere a mortalitații din cauze cardiovasculare, dar cu un…


Ce parere ai despre aceasta stire?