Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A venit să-şi găsească jumătatea, dar îi face avansuri mamei altui concurent! Petru B. s-a îndrăgostit: "Aş avea multe de învăţat"

Publicat:

Concurentii din casa "Mireasa pentru fiul meu" intra în competitie dornici de a-si gasi jumatatea. Cuplurile sunt de multe ori neasteptate, dar de data aceasta, unul dintre concurenti a mers mai departe si a pus ochii pe o mama.
, mama lui Madalin, a fost cea care i-a atras atentia lui Petru B. Concurentul a recunoscut ca o admira pe femeie si ca i-ar placea sa iasa la o întâlnire împreuna.


"Chiar mi-ar placea sa o invit la o cafea, la o cina. As avea multe de învatat", a marturisit Petru B. în timpul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Alexandru și Cristina, marturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO

23:50, 18.04.2024 - Alexandru și Cristina formeaza un cuplu in casa Mireasa, iar planurile lor devin tot mai stabile. De data aceasta, și-au facut mai multe marturisiri importante din trecutul lor. Concurentul a povestit despre o dependența pe care o avut-o, iar partenera sa i-a spus ca il va susține necondiționat.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Mireasa. Cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave facute de mama Iulianei. Ce i-a spus concurentul Deliei: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

20:20, 27.03.2024 - Iata cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave care i-au fost aduse in ediția trecuta a emisiunii Mireasa, la Antena Stars. Ce a spus concurentul Deliei, in urma declarațiilor facute de mama Iulianei.

Ce și-a propus sa faca Oana Roman in memoria mamei ei. Cum vrea sa pastreze vie amintirea Mioarei Roman: „Inca nu am invațat sa traiesc fara ea”

19:05, 09.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Mioara Roman a murit. Chiar daca cele doua fiice sufera cumplit dupa mama lor, gandul ca femeia care le-a dat viața este intr-un loc mai bun le aduce puțina alinare.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, dupa ce Albert i-a spus ca o vede doar ca o prietena. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul intreaga situație

20:40, 14.02.2024 - Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa. Povestea impresionanta a Deliei, noua concurenta care a venit sa iși gaseasca perechea. Motivul desparțirii de fostul iubit: ”Iși dorea sa renunț la...” / VIDEO

21:35, 30.01.2024 - Delia este noua concurenta din casa Mireasa și a venit increzatoare ca iși va gasi sufletul pereche in emisiune. Concurenta și-a prezentat povestea impresionanta de viața, atat parțile foarte bune, cat și cele mai puțin placute. Iata care a fost motivul neașteptat al desparțirii de fostul ei iubit și…


Ce parere ai despre aceasta stire?