Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A pus mașina pe avarii și de aici a ieșit o bătaie teribilă: 13 bărbați și femei s-au bătut cu lopeți, pietre și bâte

Publicat:

O oprire pe avarii a unui autoturism pe o strada ingusta a iscat o bataie in toata regula, in plina strada, in Iazu, județul Dambovița. Incidentul a avut miercuri seara. In urma altercației, 6 persone au ajuns la spital, informeaza Mediafax.

Scandalul a avut loc in comunei Cojasca, sat Iazu și a pornit dupa ce un barbat a staționat cu autoturismul pe o strada ingusta. Conflicul a degenerat intr-o bataie intre 13 persoane.

„Din primele verificari efectuate s-a stabilit ca s-ar fi produs un conflict in care ar fi fost implicate treisprezece persoane, atat barbați, cat și femei, care s-ar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

4 barbați reținuți dupa ce s-au batut pe o strada din Bistrița

15:25, 24.04.2024 - 4 barbați, cu varste cuprinse intre 29 și 34 de ani, toți din Bistrița, au fost reținuți pentru 24 de ore dupa ce s-au luat la bataie pe o strada din oraș. Unul dintre ei a fost ranit, fiindu-i acordate ingrijiri medicale. „La data de 23 aprilie a.c., in urma intervenției și aplanarii unui scandal,…

Doua femei s-au batut intr-un salon de infrumusețare și apoi pe o strada din Tecuci

19:05, 07.03.2024 - Doua femei s-au batut intr-un salon de infrumusețare și apoi pe o strada din Tecuci. Scandalul a fost provocat de o plangere depusa de una dintre femei. Jandarmii au intervenit și ulterior una dintre femei s-a ales cu dosar penal.

Bataie intre doua femei intr-un salon de infrumusețare din Tecuci. Scandalul a continuat pe strada

12:15, 07.03.2024 - Doua femei s-au batut intr-un salon de infrumusețare, scandalul continuand pe o strada din Tecuci (Galați). Scandalul a fost provocat de o plangere depusa de una dintre femei. Jandarmii au intervenit, iar una dintre femei s-a ales cu dosar penal.

Doi barbati din Medgidia, judetul Constanta, aveau un comportament suspect. Ce au depistat politistii

10:35, 04.03.2024 - In cursul zilei de ieri, 3 martie a.c., in jurul orei 15.30, politisti din cadrul Politiei Municipiului Medgidia ndash; Biroul de Ordine Publica au depistat, pe strada Tudor Vladimirescu, doua persoane cu un comportament suspect. In cursul zilei de ieri, 3 martie a.c., in jurul orei 15.30, politisti…

Tanar snopit in bataie, de doi barbați care au coborat dintr-o mașina

17:55, 21.02.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani, din Matasari, județul Gorj, a fost snopit in bataie de doi barbați, care au coborat dintr-o mașina dupa ce au lovit intenționat autoturismul in care se afla victima impreuna cu un alt barbat.

Doi barbați, tata și fiu, sunt acuzați ca ar fi sechestrat, batut și infometat persoane cu dizabilitați, in Giurgiu. Cum se apara: ”Era de buna voie”

11:26, 07.02.2024 - Caz ingrozitor in Giurgiu. Doi barbați, tata și fiu, sunt acuzați ca ar fi chiuit mai multe persoane cu dizbilitați. Le-ar fi batut, infometat și sechestrat. Aceștia au fost duși la audieri și au facut declarații cu care au incercat sa se apere.

Un roman in varsta de 33 de ani a fost impușcat pe o strada din Roma, chiar in apropierea casei sale. Trei barbati au ajuns in spatele gratiilor, acuzați de crima / FOTO

19:30, 06.02.2024 - Noi informații in cazul crimei romanului care a fost ucis in stil mafiot, in apropierea casei sale, pe o strada din Roma. Incidentul a avut loc in martie, anul trecut. Oamenii legii din Italia spun ca vinovati de crima sunt trei barbati cu varste de 27, 29 si 37 de ani.

Doua femei din Dambovița au snopit in bataie o tanara de 20 de ani! Agresoarele au fost arestate preventiv

18:25, 02.02.2024 - Doua femei din Dambovița au fost arestate preventiv pentru 30 de zile dupa ce au batut o tanara de 20 de ani. Inițial, acestea au fost reținute pentru 24 de ore, pentru savarșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Incidentul dintre femei a avut pe 25 ianuarie, pe o strada din orașul Gaești.…


Ce parere ai despre aceasta stire?