Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A operat MII de oameni cu succes. Unul dintre cei mai buni urologi de peste Prut este originar din Moldova

Publicat:

A operat mii de oameni si le-a schimbat viata. Este povestea medicului , originar din , care de peste doua decenii munceste in Romania. A plecat peste Prut cand avea doar 17 ani si a reusit sa devina unul dintre cei mai buni urologi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Dorin Recean pleaca din Moldova, pe 9 mai: La ce eveniment va participa premierul

17:35, 08.05.2024 - Dorin Recean pleaca din țara, pe 9 mai. Premierul va participa maine la cea de-a 10-a ediție a conferinței de investiții din Europa Centrala și de Est, care va avea loc in Romania. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda.

Doliu in lumea milionarilor! S-a stins din viața unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Romania / FOTO

12:20, 02.05.2024 - E doliu in lumea milionarilor din Romania. Alexandru Alexandrov fondatorul unui mari companii din Romania, a pierdut lupta cu boala crunta de care suferea. Decesului omului de afaceri a avut loc pe data de 30 aprilie.

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Peru, vazut din strada, printre oameni

06:10, 12.04.2024 - Dragii mei cu Jurnalul sub braț. Da, seria de articole despre minunea Madrigal Romanesc in Republica Peru a fost un succes. Un succes al Romaniei, un succes al culturii romanești, un succes al nostru, al cetațenilor cetații Romania. 

1897: Prima sonda cu foraj mecanic din Romania, la Tirgu Ocna

11:25, 08.04.2024 - Petrolul, o resursa cunoscuta inca din antichitate, a reprezentat o bogație esențiala pentru dezvoltarea societații umane. Cu toate acestea, evoluția și necesitațile crescande ale societații au condus la o explozie in utilizarea petrolului, mai ales in prima jumatate a secolului al XIX-lea. La inceputurile…

Lavrov susține ca Moldova vrea unirea cu Romania și amenința in legatura cu Transnistria: 'Va fi un act nesabit'

00:00, 30.03.2024 - Ministrul rus de Externe considera ca guvernul moldovean este dornic sa se uneasca cu Romania și sa obțina unele oportunitați suplimentare. Guvernul moldovean trebuie sa ințeleaga ca orice incercare de a rezolva problema Transnistriei prin mijloace militare va fi un act nesabuit, a declarat ministrul…

”Romania a intrat in zodia orbilor”

16:20, 28.03.2024 - ”(…)Cred ca Romania a intrat astazi in zodia orbilor. O harmalaie de nedescris și un haos generalizat”, a scris pe Facebook fostul deputat ALDE Marian Cucșa, in prezent liderul Partidului Republican. Marian Cucșa face  analizeaza situația actuala a țarii, care pare sa fi intrat in  „zodia orbilor”.…

Maia Sandu, intalnire cu basarabenii la Bucuresti. I-a chemat sa vina acasa

01:56, 06.03.2024 - Aflata in vizita de lucru in Romania, Președintele Maia Sandu a avut discuții și cu mai mulți conaționali stabiliți in București, potrivit presedinte.md. „Azi, la intalnirea cu cetațenii noștri stabiliți la București au participat și Anenii Noi, Cimișlia, Rașcani și alte raioane, prin localnicii nascuți…


Ce parere ai despre aceasta stire?