Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A născut la 7 ore după Maratonul de la Chicago » A fugit 42,195 km, deşi era însărcinată în 39 de săptămîni

Publicat:

a nascut o fetita de 3,5 kilograme Sursa: Inconstienta sau mult prea indragostita de alergare? Aceasta este intrebarea care poate fi pusa dupa ce , o americanca in varsta de 27 de ani a nascut o fetita, June, la sapte ore dupa ce a fugit la maratonul de la Chicago, a anuntat Daily Herald. "A fost cea mai lunga zi din viata mea. Sunt incintata, dar foarte obosita. La cateva minute dupa ce am incheiat cursa, contractiile au fost mai puternice decit de obciei si am inteles ce se intimpla. Cind au devenit regulate, am luat…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Matei, fosta concurenta Chefi la cuțite, a nascut. Ce mesaj a transmis dupa ce a adus pe lume o fetița

13:45, 14.06.2024 - Elena Matei a nascut! Fosta concurenta Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetița și a dat vestea printr-o postare in mediul online. Cum s-a fotografiat pe patul de spital, la cateva ore dupa ce a dat naștere primului ei copil.

Un adolescent de 16 ani s-a ales cu dosar penal, dupa ce a accidentat cu trotineta electrica o fetița de 6 ani. Baiatul a fugit imediat

12:45, 11.06.2024 - Un baiat de 16 ani din Neamț este cercetat penal, dupa ce a lovit cu trotineta electrica o fetița de 6 ani și a fugit de la locul accidentului. Mama copilei a fost cea care a sunat la 112. In urma impactului, fetița a fost ranita și a fost transportata la spital, scrie Agerpres.

Fetita de 9 ani aflata in stare de inconstienta intr-o mașina, dusa de urgența la spital de un echipaj de politie

15:05, 16.05.2024 - Doi politisti din Craiova care se aflau in timpul serviciului au decis sa escorteze la spital o fetita de 9 ani, dupa ce au constatat ca aceasta se afla in stare de inconstienta intr-un autoturism care ramasese blocat in trafic, in centrul municipiului.

Accident mortal in Satu Mare. O fetița de un an a fost ucisa de un șofer, care dadea cu spatele. Barbatul a fugit de la locul tragediei

13:26, 10.05.2024 - O fetița care urma sa implineasca doi ani a fost accidentata mortal de un șofer, in Satu Mare. Acesta dadea cu spatele, insa a lovit-o cu mașina pe fetița. Dupa ce a vazut ce s-a intamplat, barbatul a fugit de la locul accidentului.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…


Ce parere ai despre aceasta stire?