Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit cunoscutul medic focşănean Radu Florenţiu

Publicat:

Renumitul medic focsanean a murit miercuri seara, la varsta de 87 de ani, in sectia de cardiologie a celui mai mare spital d, pe care el a fondat-o in urma cu mai multe decenii.

Doctorul focsanean era bolnav de mai multa vreme, iar miercuri seara inima sa a cedat. In Focsani, era cunoscut si pentru dragostea sa pentru cultura. El este fratele profesoarei , realizator de emisiuni la TV Atlas.

Inmormantarea va avea loc duminica, 11 decembrie, in cimitirul din , sicriul cu trupul sau neinsufletit…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit Ioan Branga, cunoscutul oier care a pus bazele unei celebre fabrici de branzeturi

10:40, 08.05.2024 - Ioan Branga, unul dintre cei mai cunoscuți oieri din Romania, a murit, la varsta de 54 de ani, in urma unui infarct survenit in timpul somnului. Era faimos in toata țara datorita produselor lactate autohtone pe care romanii le cauta in hypermarketuri.

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

A murit cunoscutul analist economic Ilie Serbanescu

09:35, 08.04.2024 - S-a stins din viața cunoscutul economist Ilie Serbanescu, fost ministru al reformei in guvernul Victor Ciorbea. Ilie Șerbanescu avea 81 de ani. Vestea trista ca analistul economic a incetat din viața a fost aflata luni dimineața, 8 aprilie. „Cu Sfanta Impartașanie, pe care a primit-o chiar ieri, Ilie…

Biserica, in doliu. Un preot indragit a murit, la doar 48 de ani, chiar in Postul Paștelui

08:25, 05.04.2024 - Doliu in Biserica! Un preot in varsta de doar 48 de ani a trecut in neființa chiar in timpul Postului Paștelui, dupa o lupta grea cu cancerul. Inmormantarea preotului este programata pentru sambata la ora 10.

Varul studentei ucise de iubit a murit la o zi dupa inmormantarea tinerei

19:35, 30.03.2024 - Tragediile se tin lant in familia tinerei studente la Medicina care a fost ucisa cu sange rece de iubit. Verișorul Andreei a murit la doar o zi dupa inmormantarea tinerei. Baiatul in varsta de 17 ani a fost lovit de o mașina, chiar sub ochii mamei. Citește și: Incendiu violent in nordul Pitestiului,…

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Neurochirurgul Leon Danaila a primit, la Arad, cea mai inalta distincție eparhiala. Momente emoționate pentru celebrul medic FOTO

09:40, 12.03.2024 - Renumitul neurochirurg Leon Danaila s-a aflat la Arad unde a fost elogiat atat de Biserica Ortodoxa, cat și de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș”, in cadrul evenimentului „Un om, un destin, o viața”

A murit Livius Carstea, fost lider al Sanitas Timis, consilier local și presedinte PSD Ghizela

18:25, 22.02.2024 - Federatia Sanitas Romania a anuntat decesul lui Livius Carstea, fostul lider al Uniunii Județene Sanitas Timis. Medic de profesie, acesta a fost presedintele Sanitas Timis pana in 2021. Carstea a fost numit apoi presedinte onorific al organizatiei din Timis si a fost ales consilier local in Ghizela…


Ce parere ai despre aceasta stire?