Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A colecta NU este o rușine ! Este un act de responsabilitate civică

Publicat:
A colecta NU este o rușine ! Este un act de responsabilitate civică

In ultima perioada s-a observat o tendința imbucuratoare: tot mai mulți aradeni, fie noapte, fie zi, aleg sa recicleze. Va amintim ca suntem nevoiți sa... The post A colecta NU este o rușine ! Este un act de responsabilitate civica appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luare de ostatici in Țarile de Jos. Mai multe persoane sunt blocate intr-o cafenea

13:15, 30.03.2024 - Un numar necunoscut de persoane au fost luate ostatice sambata dimineața intr-o populara cafenea Țarile de Jos, orașul Ede, dar autoritațile nu au pana acum... The post Luare de ostatici in Țarile de Jos. Mai multe persoane sunt blocate intr-o cafenea appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Un omagiu, in forma unui catalog, pentru un artist in lumina: Onisim Colta

18:10, 28.03.2024 - Locul lui Onisim Colta a fost mereu, și in viața, și dupa, in lumina. Lucrarile lui de arta, atat picturile, cat și sculpturile in lemn,... The post Un omagiu, in forma unui catalog, pentru un artist in lumina: Onisim Colta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA

20:51, 27.03.2024 - Decizia drastica a Comisiei de Disciplina prin care a suspendat dreptul echipei de a juca cu spectatori timp de patru meciuri și a amendat clubul... The post Conducere mica, comunicat de doi bani… Ironie ieftina a conducerii clubului UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fenomenul Peter Magyar (Maghiar) in țara maghiarilor din Ungaria

16:40, 26.03.2024 - Situația din Ungaria nu se liniștește nici dupa aproape doua luni de la izbucnirea scandalului legat de grațierea unui profesor implicat intr-un lung proces de... The post Fenomenul Peter Magyar (Maghiar) in țara maghiarilor din Ungaria appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un armean legitimat la Șah Club Vados Arad a triumfat la prima etapa din Romania Grand Prix 2024

08:20, 25.03.2024 - Jucatori legitimați la Șah Club Vados Arad, triumfatori la prima etapa din Romania Grand Prix 2024. „Clubul nostru a avut 5 participanți la cel mai... The post Un armean legitimat la Șah Club Vados Arad a triumfat la prima etapa din Romania Grand Prix 2024 appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Calin Bibarț in care ar arata cel mai bine?

09:35, 23.03.2024 - Intrerupem seria inceputa acum doua saptamani, cea care se va ocupa in continuare cu intrebarile pe care le-ați adresa, avand in vedere efervescența electorala, cu... The post Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Calin Bibarț in care ar arata cel mai bine? appeared first on Special Arad ·…

Enola Day – Politicienii lui Pește și alegerile care vin pe ușa din dos

07:55, 22.03.2024 - E greu cu politica pe aici, pe la noi, din moment ce suntem singura țara din UE caruia ii lipsește stanga. Liberalii se declara de... The post Enola Day – Politicienii lui Pește și alegerile care vin pe ușa din dos appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

RESPONSABILITATE CIVICA Cadrele didactice și elevii de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare gatesc impreuna la “O masa calda”

21:00, 15.02.2024 - Satu Mare, 15 februarie 2024 - Intr-o demonstrație frumoasa de comunitate și solidaritate, doamnele profesoare de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare au ales sa iși petreaca ziua de astazi intr-un mod cu totul special, alaturi de elevii lor. Impreuna, au participat la inițiativa “O masa…


Ce parere ai despre aceasta stire?