Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A aruncat 10 MII DE EURO într-un râu pentru că "i-au cerut DIAVOLII". Povestea HALUCINANTĂ a unei femei

Publicat:

Recent, la a inceput procesul , cunoscuta drept . Aceasta este acuzata de inselaciune, deoarece a convins o femeie sa ii dea in total aproximativ 75.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Caz halucinant in București! Un barbat și-a aruncat bebelușul in raul Dambovița

11:20, 08.05.2024 - Un caz halucinant cutremura Bucureștiul! Un barbat nu a mai ținut cont de nimic și și-a aruncat bebelușul in raul Dambovița. Oamenii legii au fost sesizați de urgența de mama copilului și sunt in cautari. Micuțul ar fi fost abandonat imediat dupa naștere. Cele mai noi informații despre tragedie.

Femeia, care a aruncat mai mulți saci cu gunoi pe un camp, identificata: Ce risca aceasta

19:25, 29.04.2024 - Femeia, care a aruncat mai mulți saci cu gunoi pe un camp a fost identificata. Potrivit Inspectoratului pentru Protecția Mediului, aceasta va fi citata la sediul instituției și urmeaza sa fie sancționata.

„Atata straduința iși dadea sa fie acceptata”: Apropiații tinerei care a suferit in 2019 un accident grav, iar ieri s-a aruncat de pe o cladire, deplang moartea Mihaelei

11:45, 18.04.2024 - Prietenii și apropiații Mihaelei Cheptene, tanara de 24 de ani, care a decedat, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei au scris mesaje de condoleanțe, pline de durere, pe pagina de facebook a tinerei.

O mama obsedata de eclipsa și-a ucis partenerul și și-a aruncat copiii din mașina pe o autostrada din Los Angeles

09:40, 11.04.2024 - O mama și-a injunghiat mortal partenerul, luni, in apartamentul lor din Los Angeles, apoi și-a aruncat cele doua fetițe dintr-un SUV in mișcare, pe autostrada. Cu cateva zile inainte, intr-o postare online, femeia, care este astrolog, numise eclipsa de soare „simbolul razboiului spiritual”.

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Descoperire halucinanta in Dambovița. O femeie a fost gasita moarta pe un camp, din cauza frigului. Familia ei a dat-o disparuta recent

12:46, 19.02.2024 - Descoperire halucinanta in Dambovița. O femeie a fost gasita moarta pe camp, la cateva zile dupa ce a fost data disparuta. Aceasta a murit din cauza frigului de afara, dupa mai multe zile petrecute la temperaturi reduse. Femeia avea 35 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?