Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 motive pe care le dam oamenilor ca sa ne urasca, conform stiintei

Publicat:

Atat imaginea noastra, cat si actiunile pe care le realizam ar putea sa deranjeze anumite persoane. Poate ca de multe ori nu ne dam seama, dar exista oameni care ne urasc. Motivele pot fi diverse: modul in care ne imbracam, felul in care ne tundem, modul in care radem…Toate acestea pot sa deranjeze pe cineva, fie ca ne pasa sau nu de atitudinea respectivei persoane. Iata care sunt cele mai intalnite greseli pe care le facem, indeosebi in mediul online, si care ar putea face ca oamenii sa ne urasca: Iti faci fotografii mult prea de aproape Aproape orice serviciu online iti cere sa postezi o fotografie…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sunt ursuleții de apa? Cum ne vor incetini imbatranirea?

15:55, 07.04.2024 - Oamenii de știința care studiaza creaturile misterioase numite tardigrade ar putea fi pe cale sa descopere un nou instrument in lupta impotriva imbatranirii umane. Uneori numiți ursuleți de apa, aceste animale aproape microscopice, cu opt picioare, pot supraviețui in condiții care ar ucide majoritatea…

Unul dintre statele americane nu este acoperit de tratatul NATO: „Este cel mai ciudat lucru”

20:35, 30.03.2024 - Hawai, unul din cele 49 din cele 50 de state americane, nu este, din punct de vedere tehnic, acoperit de tratatul NATO. In timp ce articolul 5 al tratatului prevede apararea colectiva in cazul unui atac militar asupra oricarui stat membru, articolul 6 limiteaza zona geografica a interventiei, iar Hawai…

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Copiii nascuți in pandemie au un „scut de protecție” impotriva unor boli. Oamenii de știința au descoperit care este motivul

09:45, 10.03.2024 - Copiii nascuți in timpul pandemiei, cand masurile de distanțare sociala erau in vigoare, au dezvoltat o „protecție fascinanta” impotriva afecțiunilor comune, precum alergiile, potrivit unui nou studiu, transmite Sky News.

Oamenii de știința din Japonia au realizat un experiment și au dezvaluit cum sa devii mai deștept in 3 minute

05:11, 18.02.2024 - Un studiu realizat de specialiști de la Universitatea Tsukuba din Japonia face lumina in ceea ce privește relația dintre muzica și activitatea de mișcare și funcția creierului. Rezultatele, publicate in revista IBRO Neuroscience, indica faptul ca doar citeva minute de dans pe muzica ritmata pot imbunatați…

Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

09:50, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului. Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la stimuli…


Ce parere ai despre aceasta stire?