Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 mâncăruri oribile pe care oamenii le consumă VIDEO+FOTO

Publicat:

Daca te-ai saturat de bucataria europeana si vrei sa incerci gustari "aparte", poti face o calatorie culinara intr-o tara asiatica ori in Australia. Daca ai curaj, poti gati preparatele singur.

Viermi vii

Larvele bogate in proteine pe care le consumau aborigenii australieni inca se mananca astazi, ca “deliciu traditional”, potrivit foodstory.ro. Acestea sunt grase si carnoase, lungi de 10 cm si sunt mancate de vii.

Scoici in sange

Este o specialitate din bucataria chinezeasca. Aceasta specie de scoici produce o cantitate excesiva de hemoglobina, pigmentul care ne face…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Misterul ‘Copacului vieții’ a fost rezolvat de oamenii de știința. Povestea lui a inceput in urma cu 21 de milioane de ani

07:56, 16.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor arbori baobab. Conform studiilor ADN, acești arbori emblematici au aparut pentru prima data in Madagascar, in urma cu 21 de milioane de ani, scrie BBC. Semințele lor au fost ulterior transportate de curenții oceanici in Australia și, de asemenea,…

Guvernul SUA va oferi aproape 200 de milioane de dolari pentru a limita raspandirea gripei aviare in fermele americane de produse lactate

10:55, 12.05.2024 - Virusul a fost detectat in randul bovinelor de lapte din noua state, de la sfarsitul lunii martie. Oamenii de stiinta au spus ca in opinia lor focarul este mai raspandit, pe baza constatarilor Administratiei pentru Alimente si Medicamente din SUA privind particulele H5N1 gasite in aproximativ 20% din…

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Cat timp este bine sa stai in picioare pe zi – beneficii și efecte negative

11:35, 07.05.2024 - Cu toții simțim un anumit disconfort atunci cand suntem nevoiți sa stam mult timp in picioare, insa aceste neplaceri se pot transforma in timp in probleme serioase de sanatate. Statul in picioare este parte integranta din viața noastra de zi cu zi, fie ca este vorba despre timpul petrecut la locul de…

Furia poate ucide. Crește riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral

12:45, 02.05.2024 - Oamenii de știința americani avertizeaza ca furia poate avea consecințe grave asupra sanatații. Potrivit unui studiu recent, chiar și episoadele scurte de furie pot afecta funcția vaselor de sange, crescand riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral timp de pana la 40 de minute.

Sangele ar putea sa ne imbatraneasca creierul si sa creasca riscul de dementa / Explicația oamenilor de știința

01:05, 24.03.2024 - Creierul adultilor de varsta mijlocie se schimba foarte mult si aceste schimbari ar putea fi cheia pentru intelegerea dementei, spun specialistii, care accentueaza nevoia unor interventii inainte de varsta batranetii. Creierul nostru se schimba mai rapid in diferite momente ale vietii, ca si cum…

Carnea de piton, aliment de viitor

13:25, 18.03.2024 - Preparatele din carne de piton ar putea deveni intr-un viitor apropiat o mancare ca oricare alta. Inclusiv in Romania. Oamenii de știința de la Universitatea Macquarie din Australia au propus creșterea pitonilor pe post de  animale pentru hrana oamenilor pentru a imbunatați securitatea alimentara. Potrivit…

Actualitate medicala/Dieta nesanatoasa creste riscul de apnee in somn

00:41, 26.02.2024 - O dieta sanatoasa bazata pe plante ar putea fi cheia prevenirii apneei obstructive in somn (OSA), au descoperit autorii unui studiu realizat in Australia, a informat Agenția Xinhua, preluata de Agerpres. Studiul, care a fost publicat recent de cercetatorii de la Universitatea Flinders din Adelaide,…


Ce parere ai despre aceasta stire?