Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

16 minore din Caracal au fost forţate de interlopi să facă sex cu români, manageri austrieci şi soldaţi americani

Publicat:

Un dosar al DIICOT din 2012 arata ca un interlop din Caracal a traficat 16 minore, fortate sa faca sex pe bani atat cu clienti romani, austrieci de la o firma din zona, dar si militari americani de la baza militara de la Deveselu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operatie inedita de reconstructie mamara, realizata la Iași de medici romani si americani

17:41, 16.05.2024 - Specialiștii de peste Ocean au intrat in sala de operație impreuna cu medicii din Iași. Intervenția de reconstrucție a sanilor a durat mai bine de zece ore și a fost un real succes, transmit reprezentanții Institutului Regional de Oncologie din Iași.

Iasi: Operatie inedita de reconstructie mamara realizata la IRO de medici romani si americani

19:55, 14.05.2024 - O echipa de medici din cadrul Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iasi au efectuat o operatie de reconstructie mamara unei femei in varsta de 38 de ani, folosind o tehnica inovativa preluata de la o echipa de medici americani aflati in vizita la Iasi. Prof. univ. dr. Dragos Pieptu, medic chirurg…

Rusii castiga teren in Africa: Trupele Moscovei au intrat intr-o baza aeriana din Niger cu soldati americani

08:15, 03.05.2024 - Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane, dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele SUA din tara, relateaza The Guardian, potrivit hotnews.ro .

Salturi cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:40, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Saltura cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:36, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Urmatorii soldați ai Americii vor fi mașini. In razboaiele viitoare, generalii americani vor sa trimita roboți pentru a infrunta primele gloanțe ale inamicului

21:10, 07.04.2024 - Continue reading Urmatorii soldați ai Americii vor fi mașini. In razboaiele viitoare, generalii americani vor sa trimita roboți pentru a infrunta primele gloanțe ale inamicului at Info real.

Militarii moldoveni, romani și americani participa la exerciții in Rep. Moldova. Care este scopul instruirilor

12:11, 01.04.2024 - Militarii moldoveni, romani și americani participa la exercițiul multinațional „JCET-2024”, acesta avand loc in perioada 1-19 aprilie pe poligoanele Armatei Naționale a Rep. Moldova, potrivit reprezentanților Ministerului moldovean al Apararii.

Un șofer a ars de viu in mașina, pe centura municipiului Caracal / FOTO

08:30, 10.03.2024 - O mașina a ieșit duminica dimineața de pe șosea, s-a rasturnat intr-un șanț și a luat foc. Accidentul s-a produs pe centura municipiului Caracal. In interiorul mașinii rasturnate a fost gasit cadavrul șoferului, conform Mediafax. „La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar in interiorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?