Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

13 saci plini cu sticle de coniac fără acte. Un bărbat din Ocnița a fost reținut

Publicat:

Un barbat din satul Valcineț, raionul Ocnița, a fost reținut la gara feroviara Valcineț cu 13 saci plini cu sticle.  In urma verificarilor, polițiștii au depistat peste 500 de sticle de coniac, fara acte de calitate și proveniența.    

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cultura de canabis, descoperita intr-o comuna din Calarași. Un barbat a fost reținut de procurorii DIICOT

09:55, 26.04.2024 - Un barbat a fost retinut, joi, de procurorii DIICOT, dupa ce ar fi initiat si dezvoltat, intr-o comuna din judetul Calarasi, doua culturi de canabis ce erau destinate comercializarii. Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata…

Barbat reținut pentru proxenetism și viol. Trei victime, dintre care una minora, exploatate pentru practicarea prostituției și cerșetoriei in Cluj-Napoca.

11:40, 10.04.2024 - Un barbat a fost prins in flagrant in timp ce ar fi exploatat mai multe victime, dintre care una minora, obligate sa se prostitueze și sa practice cerșetoria in Cluj-Napoca, fiind reținut de polițiști.

Barbat de 32 de ani din Șibot reținut de polițiști, dupa ce a condus baut și fara permis un autoturism neinmatriculat

13:25, 07.04.2024 - Sambata, 6 aprilie 2024, polițiștii Secției 2 Poliție Rurala Vințu de Jos au luat masura reținerii, pentru 24 de ore, fața de un barbat de 32 de ani, din comuna Șibot, care este cercetat sub aspectul savarșirii infracțiunilor de conducere fara permis, conducerea unui autovehicul neinmatriculat și conducere…

Retinut pentru furt dintr-o manastire

13:46, 04.03.2024 - Un barbat din Valcea a fost depistat imediat dupa ce a sustras bani dintr-o chilie a manastirii Ramet, el fiind retinut pentru 24 de ore de catre politisti, potrivit unui comunict transmis luni, AGERPRES, de catre Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Alba. "La data de 3 martie, politistii Sectiei…

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .

Șoferul care a provocat accidentul mortal de azi-dimineața, a fost reținut de polițiști! Avea permisul suspendat!

22:11, 13.02.2024 - Șoferul care a fost vinovat in cazul accidentului de azi-dimineața, din zona localitații Dumbrava, cand a patruns cu autotrenul pe sensul opus, lovind cu remorca o autoutilitara, rezultand decesul unui barbat din Cluj-Napoca, a fost reținut de polițiștii clujeni. El avea dreptul de a conduce suspendat!…

Prins, dupa o luna de cautari: Un barbat din Ocnița, reținut de oamenii legii

14:25, 08.02.2024 - Un barbat de 42 de ani, cautat de oamenii legii timp de o luna, a fost gasit in satul Corestauți din raionul Ocnița. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și plasat in izolatorul de detenție preventiva al Inspectoratului de Poliție Edineț.

Barbat din Petriș, reținut pentru 24 ore, dupa ce a pus la pamant 21 arbori

16:10, 03.02.2024 - Inspectoratul de Poliție Județean Arad informeaza ca oamenii legii au reținut pentru 24 de ore un barbat din Petriș , dupa ce a taiat ilegal... The post Barbat din Petriș, reținut pentru 24 ore, dupa ce a pus la pamant 21 arbori appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?