Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

23:25, 18.11.2014

Tarta cu prune - regina culinară a sezonului

● Ingrediente: 150 g făină, 80 g zahăr tos, 150 g unt, două ouă, 200 g miez de nucă, 200 g gem de prune, 200 g prune, o linguriţă cu scorţişoară, un sfert de linguriţă cu sare, 4 g praf de copt, două pliculeţe…




13:18, 25.07.2014

RETETA CHEC. Cum prepari simplu cel mai bun CHEF – Cum se face cel mai delicios CHEC

RETETA CHEC. Cum prepari simplu cel mai bun CHEF – Cum se face cel mai delicios CHEC. Cea mai simplă prăjitură, checul, poate fi reinventată în funcție de preferințele celor care o consumă. La rețeta de bază se…




10:21, 17.04.2014

COZONAC DE PAŞTE şi DROB DE MIEL. Reţete delicioase de Paşte de la bunica

Cozonac cu umplutură de albușuri și vanilie Un kg făină de patiserie, 250 g zahăr tos, 4 gălbenușuri, un ou (pentru uns), 50 g drojdie de bere, 500 ml lapte, 100 ml ulei, coaja rasă de la o lămâie, două pliculețe…




19:36, 25.02.2014

FOTO VIDEO Cum se prepară parfumul iubirii la muzeu. O reţetă de acum două secole testată şi de împărăteasa Sissi

Cum să aduci oamenii la muzeu, de Dragobete? Dacă ideea de acum doi ani cu reţeta „Elixirului dragostei“ a dat roade şi a făcut sute de oameni să calce pragul Muzeului Farmaciei din Cluj, un lucru asemănător s-a…




14:18, 23.09.2013

Un deliciu! Prăjitură cu rom şi struguri!

Ingrediente: 8 ouă,  300 g struguri,  300 g făină plus 2 linguri,  250 g zahăr,  250 g unt plus 20 g pentru tavă,  2 plicuri zahăr vanilinat,  un plic praf de copt,  100 ml rom Cum se prepară: 1. Strugurii se pun…




11:26, 08.06.2013

Reţete: Clasica placintă cu brânză, o bucurie pentru cei mici

Ingrediente: Pentru 4-6 porţii. Se prepară în 30 de minute, se coace timp de 30 de minute la cuptor.Pentru foi: 300 g faina100 g unt o lingura zahar2 lingura smântânaPentru umplutura:800 g brânza de vaci5 linguri…




16:44, 15.12.2012

Reţeta de la cititori: Ruladă cu cremă şi glazură de ciocolată- Cojan Clementina

Ingrediente:Pentru blat: 5 ouă, 120 g zahăr, 5 linguri apă, 1 plic zahăr vanilinat bourbon, 100 g făină, 3 linguri cacao, 1/2 plic praf de copt, 1 lingură cu vârf amidon alimentar, un praf de sare. Pentru cremă:…