Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:06, 16.04.2024

Sărbători pascale în stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Cătălin Scărlătescu

Sărbători pascale în stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Cătălin Scărlătescu

Cât costă meniul de Paște la restaurantul lui ScărlătescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scărlătescu include o gamă variată de preparate tradiționale, fiecare servit în porții generoase menite să satisfacă…




10:50, 17.04.2023

VIDEO: Rețetă de stufat de miel, alternativa la tocăniță și friptură. Cum se gătește și care este secretul acestui preparat

VIDEO: Rețetă de stufat de miel, alternativa la tocăniță și friptură. Cum se gătește și care este secretul acestui preparat Bucătarul Călin Horvat din Alba Iulia a prezentat pentru cititorii Alba24 o rețetă de…




13:10, 19.04.2022

Stufat de pui pentru Paște. Patru rețete pentru cei care evită carnea de miel

Dacă nu consumați carne de miel în ziua de Paște, atunci aveți o altă alternativă, carnea de pui. Vă prezentăm patru rețete savuroase de stufat din pui în diferite combinații. Cele mai gustoase preparate pentru…




09:55, 19.04.2022

Rețetă de stufat cu vin. Preparat festiv pentru masa de Paște

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea de Paște, iar tu nu te-ai gândit ce preparate delicioase să gătești? Ei bine, noi venim cu soluția și îți prezentăm rețeta de stufat cu vin. Este un preparat festiv…




16:15, 14.04.2022

Rețetă de stufat de miel. Un preparat tradițional delicios pentru Paște

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, așa că dacă vrei să surprinzi familia, dar și musafirii cu un preparat delicios și Rapid de făcut, noi îți prezentăm rețeta de stufat de miel, care este pe placul…




13:35, 27.04.2021

Cum prepari stufatul de miel, de fapt. Ce trebuie să faci când se înmoaie carnea

Friptura de miel, drobul, ouăle vopsite, cozonacul și pasca pot fi regăsite și în meniul de Paște al altor țări. Obieciurile culinare din pragul Învierii Domnului, deși internaționale, ne fac, însă, pe noi mai…




08:05, 07.04.2021

Stufat de porc – rețete de stufat cu carne de porc

Stufatul de porc este ideal pentru Paște dacă nu ești cel mai bun prieten cu carnea de porc și aroma ei distinctă. În plus, stufatul de porc poate fi pregătit mai tot timpul anului, datorită faptului că, spre deosebire…




12:35, 03.12.2020

Luminița Zaharia: stufat de cucu-bau

  în terţiar, în terţiar, fără un sfanţ în buzunar (nici măcar ortul) fac în continuare pe mortul să nu mă pape vreun dinozaur păros e cam puţin probabil nu miros frumos după încăierarea cu oamenii mei încă port…




09:31, 25.04.2019

Meniu de Paşte 2018. Ouă roşii, aperitive, drob, ciorba, stufat, friptură de miel, cozonac şi pască

Meniu de Paşte 2019. De Paste incercam sa umplem masa cu cele mai gustoase bunatati, fie ca respectam bucataria traditionala, fie ca alegem sa preparam si retete din bucatariile internationale. 




23:02, 26.04.2018

Reţeta lui Costăchel cu recomandarea Paharnicului: Estofado, adică stufatul mexicanilor

E drept, fac si ei, rar, câte-o estouffade, dar termenul, ne informeaza sec Larousse, e împrumutat din italiana (în timp ce noi, ca veni vorba, am luat stufatul in neogreaca). Asta e, poate parea logic sa faci…




14:15, 06.04.2018

Reţetă tradiţională: Stufat de miel pentru o masă perfectă de Paşte

Stufatul de miel este un preparat pe placul romanilor si este perfect pentru toti cei care vor sa guste de sarbatori un preparat traditional. Bucatarul chef de la restaurantul Cutitu D’Argint Sinaia recomanda o…




06:46, 06.04.2018

STUFAT DE MIEL, RETETE STUFAT DE MIEL: Cum prepari cel mai delicios stufat pentru MASA DE PAŞTE. Secretul bunicii

STUFAT DE MIEL Ingrediente  1 kg carne de miel  20 fire ceapă verde  20 fire usturoi verde  1 linguriță amidon alimentar  1-2 linguri pastă de tomate  2 linguri oțet de mere  sare  pătrunjel proaspăt  Mod de preparare…




16:42, 02.04.2018

Stufat de miel, preparatul principal pentru masa de Paște

Stufatul de miel este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paşte. Se prepară foarte uşor, iar gustul este exceptional. Ingrediente: 750 g carne de miel cu sos 8 legaturi ceapă verde 5 legaturi…




12:17, 29.03.2018

Alternativa la drobul clasic: Terină rece cu ou

Ingrediente (2 tăvi) 6 ouă200 g şuncă100 g caşcaval100 g mazăre proaspătă sau conservată2 morcovi600 g brânză proaspătă de vaci2 linguri unt4 linguri smântână12 g gelatină1 legătură pătrunjel verdesarepiper. Încearcă…




06:32, 23.03.2018

Stufat din carne de miel. Care este amestecul de condimente care-i dă un gust incredibil

Anul acesta, Paştele pică mult mai devreme, aşa că miei vor fi mult mai mici şi mai scumpi, dar carnea lor va fi foarte fragedă, numai bună de gătit un stufat, aşa cum ne învaţă Uica Mihai, unul dintre cei mai…




16:22, 14.04.2017

Ai lăsat mielul pentru ultima “sută de metri”? Nu cumpăra de oriunde, o imprudență îți poate strica sărbătorile

Ai lăsat pe ultima “sută de metri” cumpărarea mielului? Ai grijă, orice greșeală îți poate strica sărbătorile de Paști. Libertatea îți spune de unde să cumperi mielul și la ce trebuie să fii atent, pentru a fi…




00:02, 14.04.2017

Reţeta de weekend – Stufat de miel

  Ingrediente: coaste de miel, 4-5 legături de ceapă verde, 3-4 legături de usturoi verde, o cutie de roşii decojite, sare, piper, ulei, o legătură de mărar. Mod de preparare: Se spală coastele foarte bine cu apă…




23:42, 13.04.2017

STUFAT DE MIEL: Cum prepari cel mai delicios stufat pentru MASA DE PAŞTE 2017

STUFAT DE MIEL Ingrediente  1 kg carne de miel  20 fire ceapă verde  20 fire usturoi verde  1 linguriță amidon alimentar  1-2 linguri pastă de tomate  2 linguri oțet de mere  sare  pătrunjel proaspăt  Mod de preparare…




00:39, 13.04.2017

Aşa prepari cel mai gustos stufat de miel pentru masa de Paște

Rețetă stufat de miel. Ingrediente: 750 g carne de miel cu sos 8 legaturi ceapă verde 5 legaturi usturoi verde 2 linguri bulion 100 ml ulei 1 lingurita condimente pentru miel Mod de preparare: 1. În ulei încins…




17:38, 12.04.2017

Stufat de miel reteta de Paste. Asa prepari cel mai delicios stufat de miel, de ied sau pui

STUFAT DE MIEL reţetă. Rețetă stufat de miel. Stufatul de miel este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paşte. Se prepară foarte uşor. Citește mai departe...




11:53, 12.04.2017

STUFAT DE MIEL şi STUFAT DE MIEL CU SPANAC. Reţete delicioase de Paşte care se fac uşor

REŢETĂ STUFAT DE MIEL Ingrediente stufat de miel 1 kg carne de miel 20 fire ceapă verde (de mărime medie) 20 fire usturoi verde (de mărime medie) 1 linguriţă amidon alimentar 1-2 linguri pasta de tomate 2 linguri…




11:39, 12.04.2017

Stufat de miel la cuptor

O reteta nemaipomenit de gustoasa, asa ca va recomandam portie dubla daca aveti musafiri la masa de Pasti! Ingrediente: 1 kg. carne de miel – coaste si carne 4 legaturi de usturoi verde 4 legaturi de ceapa verde…




07:02, 12.04.2017

Cum prepari o friptură de miel fragedă şi cel mai bun stufat de miel pentru masa de Paşte: reţetele tradiţionale ale Mariei Burlacu

Pentru pasionaţii de gătit care vor să-şi surprindă familia pregătind singuri masa de Paşte, bucătarul-şef Maria Burlacu a dezvăluit reţete pentru două dintre tradiţionalele preparate: stufat de miel şi friptură…




04:34, 12.04.2017

Cum prepari o friptură de miel fragedă şi şi cel mai bun stufat de miel pentru masa de Paşte: reţetele tradiţionale ale Mariei Burlacu

Maria Burlacu, de la mancareadeacasa.ro, ne-a dezvăluit reţetele pentru preparate pe bază de carne de miel, nelipsite de pe masa de Paşte. Mai jos aflaţi cum puteţi prepara tradiţionalul stufat de miel, dar şi…




15:54, 10.04.2017

Retete savuroase pentru masa de Paste

Pentru cei pasionati de gatit care vor sa isi pregateasca singuri preparatele, Chef Maria Burlacu de la mancareadeacasa.ro ne-a dezvaluie reteta pentru traditionalul Stufat de miel si cea pentru o friptura de miel…




13:52, 10.04.2017

Învață să prepari două REȚETE savuroase pentru masa de PAȘTE!

Pentru cei pasionati de gatit, dar si pentru cei care au doua maini stangi in bucatarie, dar care vor sa isi pregateasca singuri preparatele pentru masa de Paste, Chef Maria Burlacu ne-a dezvaluie reteta pentru…




12:24, 29.04.2016

Stufat de miel. Reţetă originală cu care nu dai greş de Paşte 2016

Ingrediente – 1 kg de carne de miel – 8-10 legături de ceapă verde – 8-10 legături de usturoi verde – 2 linguri de pastă de tomate – ulei – 1 lingură de făină – sare și piper – zeamă de lămâie Citeşte continuarea…




23:39, 23.04.2016

Ponturi esențiale pentru pregătirile de Paște! Cum alegi carnea de miel

O greșeală făcută la alegerea mielului sau a cărnii de miel îți poate strica sărbătorile de Paște. Libertatea îți spune cum trebuie să verifici carnea și cum e bine s-o gătești, pentru a fi sigur că vei avea pe…




14:55, 11.04.2015

REŢETA ZILEI: SÂMBĂTĂ - Stufat de miel

Stufatul de miel este tocăniţa care aminteşte de primăvară, dar şi de masa Sfintelor Sărbători Pascale. Dacă te pregăteşti de musafiri şi vrei să îi dai gata cu un preparat care să-i facă să se lingă pe degete,…




20:15, 09.04.2015

MASA DE PAŞTE: Drob mozaic de ied

INGREDIENTE: 900 g maruntaie de ied (ficat, inima, rinichi, plamani) + 100 g carne de ied fiarta 3-4 cepe verzi 1 fir de usturoi verde 1 legatura de patrunjel verde 1/2 legatura marar 4 oua gaina 12 oua de prepelita…