Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:46, 29.02.2024

Cum poți găti leurda? 3 rețete de primăvară ușor de făcut, dar incredibil de gustoase

Cum poți găti leurda? 3 rețete de primăvară ușor de făcut, dar incredibil de gustoase

Cu gustul său demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adaugă un strop de prospețime oricărei rețete. Iată trei opțiuni delicioase de a integra leurda în bucataria de primăvară:1. Pesto de leurdă…




12:15, 30.01.2024

Minciunele pufoase și aromate, din doar patru ingrediente. O rețetă care îți va aminti de copilărie

Minciunelele reprezintă un produs de patiserie dulce, tradițional, crocant. Se fac din aluat, care este modelat în panglici subțiri răsucite, prăjite și presărate cu zahăr pudră. Prezente în mod tradițional în…




20:20, 17.08.2023

Hotdog în castravete murat, apoi învelit în foietaj, găselnița culinară care a înnebunit internetul

În 2018, în Texas, a apărut un hotdog inedit care a devenit repede preferatul consumatorilor dornici de experiențe culinare noi și originale. Numele preparatului a devenit rapid cunoscut sub denumirea de Dilly…




00:32, 19.09.2018

Cardiologii îți spun cum să pierzi în greutate 2 kilograme pe zi. E una dintre cele mai eficiente metode.

DIETA CARDIOLOGILOR este una dintre cele mai eficiente diete. Rigoarea necesitată o face o dietă greu de ținut, însă nimic nu trebuie să ne oprească dacă vrem să obținem rezultate. Dieta cardiologilor țintește…




09:18, 27.11.2013

MÂNCAREA ÎMBĂTRÂNEŞTE. Vezi ce alimente îţi fac asta

Exista produse alimentare pe care le consumam sau bem in fiecare zi care contribuie la aspectul neplacut al oboselii, atat de usor de citit pe chipurile noastre. Iata ce trebuie sa evitam pentru a arata mai odihnite…




09:34, 04.07.2012

REŢETA ZILEI: Turnuleţe cu dovlecei şi brânză

Ingrediente:dovleceibranza rasasarepipermararulei pentru prajitCantitatile difera in functie de preferinte. Mod de preparare:Dovleceii se spala temeinic si se taie in rondele cu o grosime de 1 cm. Se sareaza, pipereaza…