Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:45, 20.11.2022

O jurnalistă din Ucraina a descoperit că România e o uimitoare destinație turistică: „Prietenoasă, este încă, nemeritat, o țară nu foarte populară în…

Cea mai importantă agenție de știri din Ucraina, Unian, a publicat trei reportaje realizate în România de jurnalista Marina Grigorenko, care a descoperit că țara noastră este o uimitoare destinație turistică. Ea…




21:51, 15.03.2021

Andra, invidioasă după ce a văzut o concurentă la Românii au talent: ‘Uite și tu cum arată’

Marina Grigoreva, artist în Rusia, a trezit invidie în Andra și manifestări surprinzătoare din partea celorlalți membrii ai juriului. Deși pizmuitoare la adresa sa, cântăreața i-a recunoscut talentul, recompensând-o…




21:30, 15.03.2021

Smiley a căzut de pe scaun la Românii au talent. Ce s-a întâmplat cu iubitul Ginei Pistol

„A căzut Smiley! Ajutor, vă rog!”, a spus Andra după ce artistul s-a manifestat la vederea Marinei, venită tocmai din Rusia pentru a-și arăta talentul pe scena românească. Smiley, ”doborât” de prezența unei rușoasei.…




17:36, 15.02.2018

Când devine toxic ceaiul de museţel şi cine nu ar trebui să îl bea

"Florile de muşeţel conţin vitamina C şi vitamina B1, minerale, şi ulei eteric. Acesta are proprietăţi antiimflamatorii, analgezice, antiseptice, antispastice, emoliente, anestezice, cicatrizante, sudorifice şi…




08:32, 19.06.2017

Cea mai bogată legumă în vitamina C. 10 beneficii ale ardeiului gras, alimentul care ţine boala departe, ce conţine

Specialiştii spun că datorită conţinutului mare de vitamina C, ardeiul gras întăreşte sistemul. Consumat crud, în salate, copt, sau fiert alături de alte legume în ciorbă, supă şi tocăniţă, ardeiul gras aduce numai…




07:33, 01.06.2017

Alimentul-medicament. Ce conţin cireşele, fructele care întăresc imunitatea şi ne scapă de toxine, cui sunt indicate

Cu o porţie de aproximativ 125g de cireşe acoperim 20-30% din aportul zilnic recomandat de Vitamina C, vitamina a cărui acţiune este întărită de pigmenţii antocianici (cunoscuţi şi sub numele de Vitamina P), susţin…




07:36, 15.05.2017

Pericolul din banalul pelin. Cui este interzisă şi când devine toxică planta care vindecă arsurile

Planta nu este una pretenţiosă şi creşte pe terenurile necultivate, fiind uşor de recunoscut. Are miros înţepător, florile galben pal (în perioada iulie-septembrie) şi frunzele verzi pe faţă şi argintii pe dos.…




08:38, 01.05.2017

Buruiana care ne întinereşte şi tratează anemia. Cum se consumă ştevia, cea mai banală plantă a primăverii

Specialiştii spun că, alături de spanac, ştevia curăţa şi vindecă organismul de toate toxinele acumulate peste iarnă. Ştevia, gătită cel mai des în asociere cu orezul, este folosită la ciorbe, la sarmale de post,…




08:59, 26.04.2017

„Usturoiul ursului“, cel mai puternic antitoxic. Leurda, buruiana care scade tensiunea arterială, cum se face salata

De altfel, se pare că apariţia frunzelor de leurdă este şi semnul că, în curând, animalele vor ieşi din bârloguri pentru a se bucura de razele soarelui de primăvară. Substanţele active conţinute de leurdă au efecte…




07:28, 31.03.2017

Beneficiile şi riscurile anasonului, cel mai puternic antibacterian. Condimentul minune care vindecă afecţiunile digestive

“Ceaiul de anason ajută la întărirea imunităţii naturale a organismului, datorită numeroaselor substanţe nutritive pe care le conţine, ce creează o fortăreaţă împotriva atacului radicalilor liberi sau agenţilor…




17:58, 24.02.2017

(FOTO/AUDIO) Poluare masivă pe râurile Nicolina, Bahlui și Jijia din județul Iași!

O peliculă de ulei și hidrocarburi se întinde pe cursurile de apă. Substanțele poluante s-au scurs dintr-un rezervor al societății Fortus din Iași. În acest caz, atât autoritățile de mediu cât și poliția efectuează…




17:52, 24.02.2017

(FOTO/AUDIO) IAŞI: Poluare masivă pe râul Bahlui!

Poluare masivă pe râul Bahlui din municipiul Iași! O peliculă de ulei de transformator se întinde pe cursul de apă după ce s-a scurs dintr-un rezervor al societății Fortus. În acest caz, atât autoritățile de mediu…




04:12, 29.01.2017

Remedii care „iau durerea de cap cu mâna“. Ce conţine ghimbirul, primul pe lista medicamentelor naturale de top

Durerile de cap pot fi cauzate de numerosi factori, printre care se numără: stresul, oboseala fizică şi oculară, deficienţele de magneziu, deshidratarea, răceala sau gripa, un stil de viaţă haotic, abuzul de alcool…




06:32, 03.12.2016

Vinul fiert, leacul minune care alungă răcelile. Cui îi este interzis şi la ce boli ne expune băutura cu calorii „goale“

Mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, vinul fiert este una dintre băuturile preferate ale românilor. ”În timp ce prea mult alcool poate dăuna organismului, cercetatorii sugerează că 1-2 pahare de vin roşu…




04:28, 21.11.2016

Afinele, leacul minune care distruge bacteriile. 5 beneficii uimitoare ale celor mai sănătoase fructe, ce substanţă conţin

Studii medicale au demonstrat faptul că sucul de afine ajută la prevenirea infecţiilor urinare. Astfel, dacă sunteţi predispuşi la această afecţiune neplăcută, o puteţi preveni consumând afine măcar de câteva ori…




07:28, 18.11.2016

De ce sunt frunzele de nuc un excelent tratament pentru căderea părului. Ce afecţiuni tratează “regele” pomilor

  Folosit atât ca aliment, medicament, dar şi pentru lemnul său, nucul era considerat în  Antichitate, “regele" pomilor.  “Frunzele de nuc au proprietăţi antibiotice, antiinfecţioase, depurative,…




04:07, 17.11.2016

Cât de adevărată este zicala „un măr pe zi ţine doctorul departe“

În topul celor mai sănătoase fructe, merele se află pe primul loc. Sunt, poate, cele mai comune fructe şi mereu la îndemână. Consistente, zemoase şi foarte uşor de transportat. Studiile au arătat că mâncând trei…




06:12, 26.10.2016

Gutuia, cel mai ieftin leac împotriva diareei. Cum se consumă fructele care reglează tranzitul intestinal şi tensiunea

Gutuile conţin 70 – 72% apă, 7 – 8% zaharuri, 0,5% protide, pectine, tanin, cantităţi mici de grăsimi, săruri minerale de calciu, fier, fosfor, potasiu, cupru, magneziu, vitaminele A, B, C şi PP. Printre proprietăţile…




04:13, 17.09.2016

Când devine mătasea de porumb duşman al sănătăţii. Cel mai bun leac pentru boli de rinichi este interzis multor oameni

Există însă situaţii când mătasea de porumb poate deveni un adevărat duşman al sănătăţii. Gravidele sunt primele avertizate în legătură cu efectele secundare ale ceaiului din mătase porumb. “Femeile însărcinate…




07:23, 09.09.2016

Cele mai sănătoase condimente. 3 mirodenii care ţin ficatul în formă, stimulează digestia şi reduc inflamaţiile

Turmericul este un condiment folosit din cele mai vechi timpuri în medicina tradiţională chineză şi indiană, iar în prezent proprietăţile sale vindecătoare sunt studiate de specialiştii din întreaga lume. Turmericul…




08:13, 28.08.2016

Ultima buruiană a verii. Năvalnicul, cea mai bună plantă pentru vrăji de dragoste care curăţă plămânii şi închide rănile

Năvalnicul este o specie de ferigă cu frunze mari, lucitoare, în formă de lance, calităţile sale astringente făcând-o deosebit de utilă în tuse, boli de plămâni, degajarea căilor respiratorii, diaree şi febră.…




06:23, 07.06.2016

Când este interzisă băutura care „arde“ grăsimile. Dezavantajele ceaiului verde: de ce ne poate face rău

“Ceaiul verde este contraindicat persoanelor care au gastrită cu hiperaciditate, ulcer stomacal şi duodenită, deoarece provocă dureri abdominale. De asemenea, şi persoanele care nu prezintă aceste afecţiuni trebuie…




06:33, 29.05.2016

Leacul-minune din grădină care ne poate şi îmbolnăvi. Când devine toxic pelinul, planta care ne purifică şi vindecă arsurile

Planta nu era una pretenţioasă şi creşte pe terenurile necultivate, fiind uşor de recunoscut. Are miros înţepător, florile galben pal (în perioada iulie-septembrie) şi frunzele verzi pe faţă şi argintii pe dos.…




09:57, 16.05.2016

Cum scapi de tuse cu leacuri naturale. 3 ceaiuri-minune care tratează rapid şi cresc imunitatea, cum faci corect infuzia

Cunoscută popular drept iarbă grasă, iarba bubei sau mama pădurii, pătlagina este planta-miracol. Proprietăţile sale preţioase o fac sa aibă efect antiinflamator, analgezic, uşor antibiotic, cicatrizant şi activ…




04:14, 16.04.2016

Secretele florilor comestibile. La ce trebuie să fim atenţi şi când devin periculoase plantele care se mănâncă

Specialiştii spun că florile sunt alimente vegetale naturale şi, la fel ca multe alte alimente din natură, conţin nutrienţi valoroşi pentru sănătatea noastră. "Petalele de trandafir, cele mai cunoscute şi utilizate…




06:23, 09.04.2016

Leguma care ţine inima în formă şi alungă astenia. Regele supelor, leac pentru 60 de afecţiuni severe

Foarte bogat în apă, care se regăseşte în proporţie de 90%, dar şi în vitamina A, C, E, K şi câteva vitamine din grupul B, prazul conţine şi fier, sodiu, acid fosforic, siliciu, calciu, sulf, potasiu şi magneziu.…




06:32, 31.03.2016

Leurda sau „usturoiul ursului“, cel mai puternic antitoxic natural: leac-minune pentru fumători

Popular i se mai spune şi usturoiul sălbatic şi este unul din cei mai puternici detoxifianţi pe care ni-i oferă natura.  Numele latinesc al leurdei este Allium ursinum (usturoiul ursului) şi, într-adevăr,…




06:09, 26.03.2016

Cinci ceaiuri care ne scapă imediat de depresie şi ne vindecă inima - ce compus miraculos conţin

Specialiştii ne sfătuiesc, în cazul în care stările nu sunt corelate cu alte suferinţe psihice, să apelăm mai întâi la metodele uşoare pentru a ne linişti. “Înainte de a începe un tratament cu oricare dintre ceaiurile…




04:19, 26.03.2016

Arnica, planta - minune care vindecă rănile grave. Ce ascunde cel mai puternic antibiotic şi cicatrizant

  “Este de preferat, înainte de utilizare plantei, să avem şi recomandarea medicului, deoarece consumul de arnică poate cauza iritaţii, vărsături, gastroenterite, ameţeală, palpitaţii, hipertensiune sau chiar…




06:22, 12.02.2016

Cel mai eficient leac pentru nervi, greţuri şi dureri de cap. Trei beneficii incontestabile ale ceaiului de roiniţă

“Roiniţa alungă nervozitatea, având şi efect sedativ, dacă o foloseşti sub formă de tinctură. Poţi recurge la un ceai de roiniţă dacă te confrunţi cu greţuri, dureri de stomac sau menstruale, diaree, toxiinfecţie…