Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai bogată legumă în vitamina C. 10 beneficii ale ardeiului gras, alimentul care ţine boala departe, ce conţine

Publicat:

Specialistii spun ca datorita continutului mare de vitamina C, ardeiul gras intareste sistemul. Consumat crud, in salate, copt, sau fiert alaturi de alte legume in ciorba, supa si tocanita, ardeiul gras aduce numai beneficii organismului. “Ardeiul gras se numara printre legumele cu cele mai multe beneficii pentru sanatate. Ardeii, pe langa continutul insemnat de vitamina C, contin si cantitati importante si de alte substante necesare organismului: vitamina A, vitamina E, licopen. Licopenul este un pigment rosu care se regaseste in mod natural in ficat, glandele suprarenale, plamani si sange. Ardeiul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bautura care ajuta la ameliorarea tuturor durerilor din organism

16:26, 14.05.2024 - Ceaiul de hibiscus este o infuzie preparata din petalele uscate ale florii de Hibiscus sabdariffa, ce poate fi consumat calda sau rece.Deși este originar din Africa, este recunoscut și consumat in intreaga lume pentru proprietațile pe care le conține. Revista științifica National Geographic a precizat…

Star Matinal. Alexia Țalavutis a acceptat provocarea bolului cu gheața in direct. Ce beneficii are acest obicei pentru ten

10:30, 23.04.2024 - In ultima perioada, trucul cu bolul cu gheața a devenit viral. Specialiștii spun ca este un mod simplu și ieftin pentru a scapa de problemele cu tenul, incepand de la reducerea ridurilor și aspectul de ochi umflați dimineața. In ediția de astazi de la Star Matinal, și Alexia Țalavutis a incercat acest…

Fructul minune care conține mai multa Vitamina C decat citricele: crește in Romania și are beneficii foarte mari pentru sanatate

15:35, 30.03.2024 - Citricele sunt fructe extrem de bogate in Vitamina C, dar nu sunt tocmai indicate pentru oamenii care au probleme cu stomacul, aceste fructe generand aciditate. In schimb, pentru aport de Vitamina C, tot mai mulți oameni prefera fructele de aronia care au un conținut de vitamina C de 21 mg la 100 g…

Ce contine salata verde din Lidl, Carrefour si alte magazine. Specialistii avertizeaza, ce pericol ascunde

20:10, 29.03.2024 - Este unul dintre cele mai cumparate produse, aproape ca nu lipsește din coșurile de cumparaturi, mai ales in lunile de primavara și vara, dar cati romani știu ce contine salata verde din Lidl, Carrefour si alte magazine? Semnalul de alarma transmis de specialiști. Un studiu cu concluzii neașteptate…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Se plangea ca il doare capul, insa ce i-au gasit doctorii a fost nemaivazut. Alimentul nociv pe care l-a consumat des

21:35, 10.03.2024 - Un barbat in varsta de 52 de ani se plangea ca il doare capul continuu de o saptamana. Ce au descoperit doctorii la nivelul creierului sau a fost de-a dreptul șocant. Specialiștii au atras atenția cu privire la un aliment nociv pe care il consuma in fiecare dimineața: „Implicații directe asupra sanatații…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?