Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băutura care ajută la ameliorarea tuturor durerilor din organism

Publicat:
Băutura care ajută la ameliorarea tuturor durerilor din organism

Ceaiul de hibiscus este o infuzie preparata din petalele uscate ale florii de Hibiscus sabdariffa, ce poate fi consumat calda sau rece.Deși este originar din Africa, este recunoscut și consumat in intreaga lume pentru proprietațile pe care le conține. Revista științifica a precizat ca aceasta bautura naturala pe baza de plante este cunoscuta pentru „puterea sa antioxidanta”, scrie . In ceea ce privește aportul sau nutrițional, revista a citat pentru a explica faptul ca ceaiul de hibiscus conține „potasiu, calciu, magneziu și alte oligoelemente…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

9 alimente care acționeaza ca un medicament pentru stomac. Merita introduse in alimentație cat mai frecvent

13:55, 08.05.2024 -  Alimentația și sanatatea stomaculuiAlimentația poate influența in mod semnificativ sanatatea stomacului, fie ameliorand, fie agravant simptomele afecțiunilor gastrice. Printre cele mai comune probleme se numara indigestia, refluxul gastroesofagian, ulcerele și sindromul intestinului iritabil. O dieta…

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

Este recomandat pacienților cu diabet de tip 2

11:50, 03.04.2024 - Oamenii de știința au studiat ani de zile efectul dietei si al stilului de viata asupra diabetului de tip 2. Cercetarile au aratat ca exista o serie de factori de risc care pot declansa boala, pe langa mostenirea genetica, noteaza exquis.ro. Diabetul zaharat de tip 2 afecteaza capacitatea organismului…

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Cafeaua cu lamaie te-ar putea ajuta sa slabești? Ce spun cele mai recente studii

05:40, 18.03.2024 - Ignorați idei ca latte cu aroma de dovleac sau alte combinații fanteziste. Exista o noua bautura la moda care face furori pe rețelele sociale. Specialiștii spun ca in anumite condiții, cafeaua cu lamaie te-ar putea ajuta sa slabești. Pe TikTok s-a viralizat o bautura acidulata, preparata prin…

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.

Cand se bea ceaiul verde ca sa fie cu adevarat benefic

23:25, 04.03.2024 - Ceaiul verde este o bautura foarte indragita de catre iubitorii de ceaiuri, care pe langa gustul sau deosebit are și numeroase beneficii pentru sanatate. Aceasta bautura este recunoscuta pentru proprietațile sale nutritive, fiind bogata in antioxidanți, vitamine și minerale. Cu toate acestea, pentru…

Șodoul, leacul bunicii pentru tuse și gat iritat. Cum se prepara corect aceasta bautura magica

10:11, 29.02.2024 - Șodoul este o bautura pe baza de ou, lapte cald și miere ce poate fi administrat pentru tratarea laringitei, rinofaringitei, amigdalitei și chiar a anemiei, scrie Click!Sanatate .Pentru ca oul este principalul ingredient al acestui preparat, șodoul și-a primit numele de la „chaud l’oeuf”, care provine…


Ce parere ai despre aceasta stire?