Lava Cake - Stiri si informatii despre Lava Cake | prima pagina Ultima actualizare: 19:46:13, 02.05.2024
21:00, 08.01.2024
S-a deschis Arena by Casa EMA! Ce meniu are restaurantul din Bistrița la care puteți ajunge direct din piscină
Arena by Casa Ema, cel mai nou restaurant din Bistrița, și-a deschis porțile și vă așteaptă cu preparate din ingrediente locale și sănătoase. Le puteți savura având în față o priveliște superbă asupra Parcului…
22:10, 23.06.2023
S-a DESCHIS Royal Bistro Cafe, în inima orașului! Are o terasă incredibilă, de unde vezi Bistrița de la înălțime
Cine-ar fi crezut că poți savura o delicioasă limonadă, un steak corect făcut sau un risotto cu creveți și scoici deasupra Bistriței, în timp ce admiri Biserica Evanghelică? Îți permite asta cel mai nou local Royal…
20:50, 23.06.2023
S-a DESCHIS Royal Bistro Caffe, în inima orașului! Are o terasă incredibilă, de unde vezi Bistrița de la înălțime
Cine-ar fi crezut că poți savura o delicioasă limonadă, un steak corect făcut sau un risotto cu creveți și scoici deasupra Bistriței, în timp ce admiri Biserica Evanghelică? Îți permite asta cel mai nou local Royal…
15:25, 28.01.2022
Rețeta de lava cake pe care trebuie s-o încerci și tu. Este atât de simplă, dar delicioasă
Cum poți să pui pe masă oaspeților un desert pe care îl vor savura din priviri? Lava Cake se face foarte simplu, nu ai nevoie de foarte multe ingrediente și cu siguranță nu va fi un chin să stai în bucătărie pentru…
10:20, 30.11.2020
Lava Cake cu caramel sărat, reţetă recomandată de chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii Chefi la cuţite, recomandă una dintre cele mai bune reţete de lava cake. Se serveşte cu îngheţată de vanilie, caramel sărat şi dulceaţa de fructe de pădure!
09:57, 18.04.2020
Rețetă de Lava Cake propusă de Corina Caragea. „Parcă văd că ies din izolare cu câteva kilograme în plus”
Când cozonacul nu ni se pare de ajuns pentru masa de Paște și vrem să experimentăm și alte deserturi, mai ales că în această perioadă toți stăm în casă și avem timp suficient să ne jucăm cu ingredientele, Corina…