Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

16:00, 23.09.2021

Canotaj / Simona Radiș şi-a scos la licitație tricoul „de aur” pentru a sprijini copiii cu deficiențe neurologice

Campioana olimpică la canotaj Simona Radiș şi-a scos la licitație tricoul semnat cu care a cucerit aurul la JO de la Tokyo, venind astfel în sprijinul copiilor cu deficiențe neurologice. Simona Radiș este ambasador…




12:06, 20.09.2021

Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii cu deficiențe neurologice

Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii cu deficiențe neurologice Simona Radiș este ambasador al evenimentului Cooking Charity organizat de Asociația Kinetobebe. Acesta va…




13:06, 11.12.2018

(P) A treia editie Noblesse Palace Christmas Fair s-a incheiat

Sambata, 8 decembrie, s-a incheiat a treia editie Noblesse Palace Christmas Fair, organizat de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace. In perioada 6-8 decembrie, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace s-a transformat…




13:47, 03.09.2018

Conferința Națională a Bucătarilor din România, prima ediție

O zi, cinci paneluri, 20 de speakeri, 10 invitați speciali. Acestea sunt coordonatele CNBR 2018. Conferința Națională a Bucătarilor din România va avea loc pe 19 septembrie 2018 la Hotel ARO PALACE din Brașov.…




17:43, 12.12.2017

Petre Daea, la vederea preparatelor de oaie din farfurie: Nu ești viu dacă nu salivezi. Eu cred că sunt viu

Ministrul a inspectat cu mare atenție felurile de mâncare, abținându-se cu greu să nu deguste din farfuriile cu preparatele pregătite de bucătarii în devenire, dar și de chef-ii prezenți la eveniment. „Eu nu sunt…




12:28, 12.12.2017

VIDEO | Ministrul Petre Daea, la vederea oii în farfurie: „Nu ești viu dacă nu salivezi, ori, eu cred că sunt viu”

Oaia, animalul preferat al ministrului Agriculturii, a ajuns pe masa chef-ilor de la Școala HoReCa, astfel că aceștia au preparat-o în mai multe diferite feluri de mâncare atât de bune că l-au făcut pe Petre Daea…




19:23, 11.12.2017

Ministrul Agriculturii, declarație inedită: „Nu ești viu, dacă...”

Cotlete de berbecuţ cu sos de rodie cu nuci şi prune, coaste de oaie cu sos de vin şi bulz cu ou de prepeliţă poşat sau miel în stil mediteranean cu cartof dulce au fost doar câteva din bunătăţile pe…




19:05, 11.12.2017

Petre Daea: "Nu eşti viu, dacă nu salivezi"

Cotlete de berbecuţ cu sos de rodie cu nuci şi prune, coaste de oaie cu sos de vin şi bulz cu ou de prepeliţă poşat sau miel în stil mediteranean cu cartof dulce au fost doar câteva din bunătăţile pe bază de carne…




14:11, 29.08.2017

Școală HORECA de înalt nivel la Băile Herculane – Bacolux Hotels, parteneri ai Centrului Româno-Belgian de formare profesională

Într-o perioadă în care la nivel național serviciile au de suferit din lipsă de personal calificat, Herculane lansează un nou proiect pentru ridicarea standardelor serviciilor în turism. Începând cu 1 noiembrie…




15:38, 20.09.2015

Chef Claudio Costea, omul care a reinventat la Oxford salata de vinete pentru prințul Charles

O echipă de zece români prepară delicatese de top la unul dintre cele mai pretențioase restaurante din Anglia, din cadrul lanțului hotelier „Four Pillars” (care deține peste 60 de unități în Marea Britanie). Este…




11:57, 28.07.2015

Show culinar de senzaţie la Braşov

Brașovul este, în acest weekend, capitala gastronomiei. Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ (ACEEA), organizaţie profesională membră în World Association of Chefs Societies a organizat în intervalul 2007-2015…