Fript - Stiri si informatii despre Fript | pagina 2 Ultima actualizare: 21:51:32, 05.05.2024
O nutriționistă cunoscută spune că asocierea friptură cu cartofi prăjiţi este ”lucrul cel mai sănătos şi echilibrat”
Cunoscuta nutriționistă Mihaela Bilic susține că asocierea dintre carne și cartofi, deci carbohidrați nu este dăunătoare.Mulți specialiști critică asocierea carbohidrați cu produse din carne, pe motiv că acestea…
La restaurantul Salt Bae din Londra, unde o friptură costă 800 de euro, s-a închis căldura pentru că factura la energie e prea mare
Deși o friptură la restaurantul londonez al celebrului bucătar Salt Bae poate ajunge și la 800 de euro, clienții nu se mai bucură aici de confort termic, întrucât căldura a fost închisă, pe fondul creșterii facturilor…
FAST FOOD Sandwichuri de pită cu friptură de vită și rucola
Aceste sandwichuri de pita cu friptură de vită și rucola reprezintă combinația ideală între savoare și nutriție, fiind perfecte pentru un prânz sățios sau un aperitiv consistent. Sosul de muștar Dijon și miere…
03:05, 31.01.2024
„Pentru copilaşi avem fripturică de purcel cu mămăliguţă”. Meniu „ca la mama acasă” pentru sute de preşcolari din Suceava: cât costă întreg programul
Cu viteza melcului de pe căile noastre ferate ajunge şi programul Cornul şi Laptele în şcoli. Sunt localităţi care nici nu-l mai aşteaptă şi-l înlocuiesc cu o masă caldă, gustoasă şi sănătoasă. Asta se întâmplă…
00:10, 28.01.2024
Subprefect din Iași cere despăgubiri: Am făcut psoriazis din cauză că presa m-a făcut fripturist!
Bogdan Abalași, fost subprefect al județului Iași și actual membru al partidului ProRomânia, a depus o cerere de despăgubiri în valoare de 100.000 de euro la Ministerul Sănătății, susținând că a dezvoltat psoriazis…
17:35, 25.01.2024
Ce să presari în tava de friptură, ca să iasă carnea fragedă. Secretul marilor bucătari din România
Ce poate fi mai gustos decât o friptură fragedă, suculentă, gătita la grătar, alături de garnitura dumneavoastră preferată. Pentru a ieși carnea fragedă, trebuie să respectați câteva reguli foarte simple. Friptura…
22:40, 20.01.2024
Vor fi scose la vânzare primele porții de friptură de vită cultivată în laborator. Cum se obține carnea, de fapt
După ce americanii au aprobat vânzarea de carne de pui fabricată în laborator, o companie a primit undă verde din partea autorităţilor sanitare pentru a vinde primele fripturi din lume realizate din celule de vită…
22:05, 20.01.2024
În luptă cu Hamas, israelienii vor mânca, pentru prima dată în istoria umanității, primele fripturi de vită cultivată în laborator
O companie israeliană a primit undă verde din partea autorităţilor sanitare pentru a vinde primele fripturi din lume realizate din celule de vită cultivate, şi nu din întregul animal, au declarat oficialităţile…
19:00, 20.01.2024
Primele fripturi de vită cultivată în laborator vor fi puse la vânzare de o companie din Israel
O companie israeliană a primit undă verde din partea autorităţilor sanitare pentru a vinde primele fripturi din lume realizate din celule de vită cultivate, şi nu din întregul animal, au declarat oficialităţile…
09:25, 13.01.2024
„Natura”. Primul restaurant vegetarian din capitală
Pe 23 noiembrie 1908, a fost inaugurat primul restaurant vegetarian din București, într-un elegant imobil situat lângă Biserica Albă (pe str. Al. Lahovary nr.4, astăzi, Str. George Enescu), local înființat de Asociația…
14:00, 01.01.2024
brânză, sarmale de porc, friptură de găină, vin şi chiar şampanie“
Cu doar câteva ore înainte de trecerea în noul an, ne aducem aminte de scrierile istoricului militar Alesandru Duţu care a adus în atenție mărturii tulburătoare ale militarilor români care au sărbătorit Revelionul…
17:46, 31.12.2023
Idei delicioase pentru masa de Revelion 2024: O varietate festivă și sofisticată pentru a încheia anul cu gust
Cu apropierea Anului Nou, pregătirile pentru masa de Revelion sunt în toi, iar opțiunile culinare sunt mai bogate și mai delicioase ca niciodată. Pentru cei care doresc să aducă o notă de rafinament și inovație…
13:55, 30.12.2023
Ingredientul magic pe care trebuie să-l adaugi în friptura de porc. Va fi mult mai suculentă și aromată
Dacă vrei să transformi un preparat considerat deja banal, care este nelipsit de pe mesele de Crăciun și Revelion, într-un adevărat răsfăț pentru papilele gustative, trebuie doar să ții cont de un truc simplu la…
15:55, 27.12.2023
Ingredientul care frăgezeşte friptura de curcan. Aşa va ieşi suculentă la interior, crocantă la exterior
Pictura de curcan este unul dintre cele mai greșite preparate, nelipsită de pe masa de sărbători, în special de Revelion. Este un tip de carne extrem de sănătos, cu o mulțime de beneficii pentru sănătate, dar care…
10:30, 27.12.2023
Au terminat sarmalele şi friptura de porc, apoi au dat fuga la fast-food. Cozi uriaşe în mall-uri
Aşa cum s-au obişnuit de câţiva ani încoace, românii mănâncă de Sărbători şi la fast-food. Cei care au terminat sarmalele şi friptura de porc de acasă, au dat fuga apoi în mall-uri, pentru a mânca de la restaurantele…
21:00, 26.12.2023
Amestecul puternic prin care vei scăpa de urmele de grăsime de la friptură. Aragazul și cuptorul vor străluci
Curățenia în bucătărie, în special îndepărtarea grăsimii de pe aragaz, este o provocare pentru mulți. Dar, există soluții simple și naturale care pot transforma această sarcină dificilă într-una ușoară și sigură.…
18:30, 25.12.2023
MASA DE SĂRBĂTORI Friptură de costițe de porc cu usturoi și ierburi
Această rețetă de friptură de costițe de porc cu ierburi și usturoi presupune ca carnea de porc să fie sărată, frecată cu usturoi și ierburi, apoi prăjită la cuptor. Centrul este umplut cu orez sălbatic și castane…
17:16, 25.12.2023
Câte zile rezistă friptura de porc după ce ai preparat-o. În câte zile se strică
Friptura de porc este unul dintre deliciile incontestabile ale mesei de Crăciun, fiind adesea pregătită cu atenție și migală de către bucătari iscusiti. Această savoare culinară, alături de alte festinuri precum…
14:20, 25.12.2023
Câte zile rezistă friptura de porc după ce ai făcut-o. Când nu mai este bună de consumat
Friptură de porc se numără și ea printre alimentele specifice mesei de Crăciun. Pentru că este nelipsită de pe mesele românilor de Crăciun, trebuie să avem și mare grijă cât este ținută la frigider. Iată câte zile…
12:55, 25.12.2023
Câte zile este bună friptura de porc după ce ai făcut-o. Timpul e scurt, avertismentul specialiştilor
Friptura de porc este nelipsită de pe mesele românilor de Crăciun. Este unul dintre cele mai iubite preparate, pe care toate gospodinele le pregătesc în această zi de sărbătoare. Mare atenție, însă, la cât o țineți…
22:55, 24.12.2023
Câte zile poți păstra friptura de porc în frigider. Dacă nu o mănânci până atunci, arunc-o!
Friptura de porc este nelipsită de pe mesele românilor, în perioada sărbătorilor. Iată cât timp poți păstra în siguranță carnea de porc în frigider și ce se întâmplă dacă depășești acest interval.
18:40, 23.12.2023
Ingredientul care frăgezește friptura de porc. Va ieşi suculentă şi se va rupe fâşii cu uşurinţă
Friptura de porc este unul dintre cele mai îndrăgite preparate ale iernii, când carnea se găsește pretutindeni, proaspătă și bună. Acest preparat este nelipsit de pe masa de sărbători, dar contează să fie gătit…
14:40, 23.12.2023
Secretul celei mai fragede fripturi de porc. Rezultatul este uimitor: carnea se topește în gură
O friptură de porc fragedă și suculentă se pregătește mai ușor decât v-ați fi închipuit. Carnea va avea crustă crocantă, iar interiorul se va topi în gură. Secretul îl reprezintă marinada perfectă pe care trebuie…
00:20, 23.12.2023
La ce temperatură se face friptura de porc la cuptor pentru Crăciun. Secretul pentru a ieşi perfectă
Friptura este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Crăciun. Se potrivește perfect la ocazii speciale, dar contează foarte mult să fie pregătită așa cum trebuie. Secretul constă în temperatura la…
21:05, 22.12.2023
Zece reguli pentru masa de Crăciun: ce și cum mâncăm. Amestecurile de friptură cu ouă sau cartofi cu carne de porc, interzise
Dacă vreţi însă să petreceti în familie de Crăciun şi nu prin spitale, trebuie respectate câteva reguli simple, indiferent dacă aţi postit sau nu, adaptate eventual patologiei de bază. Dr.Tudor Ciuhodaru spune…
12:20, 22.12.2023
Friptură de porc fragedă și suculentă - Rețeta pentru masa de Crăciun
Ce ingrediente ai nevoiePentru friptura de porc la tigaie poți să folosești coaste de porc, ceafă sau chiar cotlet de porc. Cotletul dacă nu este gătit corect are carnea tare, însă inăbușit la tigaie va fi suculent…
20:35, 20.12.2023
Ce este bine să mănânci în ziua de Crăciun ca să ai noroc. Alimentul interzis pe 25 decembrie
Ce este bine să mănânci în ziua de Crăciun. Alimentul interzis pe 25 decembrie. Pentru masa de Crăciun, gospodinele au pregătit o mulțime de preparate. Toată lumea adoră cozonacul, friptura de porc, dar și celebrele…
17:00, 19.12.2023
Berea frăgezește carnea? De ce punem bere la friptura de porc și cum o alegem
De pe masa pregătită pentru sărbători nu are cum să lipsească friptura, iar unul dintre trucurile des folosite este acela de a pune bere atunci când este gătită. Așa va ieși mai fragedă și aromată. Ce tip de bere…
12:05, 18.12.2023
Să ni-l lăsați pe Ghiță-n pace
În preajma Ignatului, ziua în care tradițional se taie porcul pentru Crăciun, reîncepe să circule pe net o poezie semnată sau atribuită preotului Sorin Croitoru. Cel mai probabil, inspirația pentru această poezie…
12:25, 15.12.2023
De sărbători totul va fi mai bun și mai gustos cu uleiul de măsline extra virgin Monini, chiar și cozonacul!
De-a lungul istoriei, uleiul de măsline a fost extrem de prețuit pentru calitățile sale. Apreciat de multă vreme pentru gustul său plăcut, uleiul de măsline se află astăzi în centrul atenției și pentru calitățile…