Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte zile poți păstra friptura de porc în frigider. Dacă nu o mănânci până atunci, arunc-o!

Publicat:

Friptura de porc este nelipsita de pe mesele romanilor, in perioada sarbatorilor. Iata cat timp poți pastra in siguranța carnea de porc in frigider și ce se intampla daca depașești acest interval.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum poți pastra salata verde și proaspata timp de o saptamana. Trucuri pentru gospodine

12:55, 15.05.2024 - Trucul pentru a pastra salata verde și freshTot ce trebuie sa faci este sa speli foarte bine frunzele de salata , sa scurgi apa și sa le pui in boluri mari. Apoi, umezești un prosop textil, acoperi bine bolul cu el și-l introduci in frigider. La fiecare 2-3 zile, este indicat sa reimprospatezi prosopul…

Cat timp se pastreaza friptura de miel in frigider de fapt. La ce sa fii atent inainte sa o consumi

00:55, 07.05.2024 - Pregatirile pentru Paște s-au incheiat, iar acum majoritatea romanilor se confrunta cu mancarea ramasa pe care incearca sa o pastreze in condiții cat mai bune pentru a nu se altera foarte repede. Iata cat timp o mai poți consuma dupa ce ai preparat-o!

Singurul fruct permis dupa drob și friptura de miel. De ce sa-l mananci inainte de a te ridica de la masa

18:20, 05.05.2024 - Masa tradiționala de Paște este bogata in culori, arome și simboluri ce reflecta semnificația acestei sarbatori creștine. Ciorba și friptura de miel, ouale roșii, pasca, cozonacul și sarmalele sunt doar cateva dintre preparatele tradiționale care aduc bucurie in casele romanilor. Insa, cantitatea mare…

Cum sa depozitezi painea pentru a o pastra proaspata timp de trei saptamani

10:40, 19.04.2024 - Pentru a pastra painea proaspata pentru o perioada lunga de timp și pentru a o feri de mirosuri, puteți folosi mijloace improvizate. Nu este intotdeauna posibil sa mancați toata painea deodata. De aceea, gospodinele istețe recurg la cateva trucuri pentru a o depozita și a o pastra proaspata cat mai…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Fostul cinematograf Doina din Falticeni devine Centru Cultural Multifuncțional pentru a fi modernizat cu fonduri europene. Catalin Coman: Vom pastra și componenta de cinematograf

13:00, 23.03.2024 - Fostul cinematograf Doina din municipiul Falticeni va fi transformat in Centrul Cultural Multifuncțional pentru a fi reabilitat și modernizat cu fonduri europene. Primarul din Falticeni, Catalin Coman, a declarat ca in ședința Consiliului Local de la finalul acestei luni va propune aprobarea unui proiect…

De ce nu ar trebui sa mananci orezul dupa ce a fost ținut la frigider

12:26, 19.03.2024 - Prepararea meselor pentru intreaga saptamana este o metoda excelenta de a economisi timp și bani. Totuși, unele alimente, precum pastele și cerealele, vin la pachet cu un risc de apariție a unei intoxicații alimentari atunci cand sunt lasate la temperatura camerei.

Din ce este facuta painea cu gust de carne, de fapt. Produsul revolutionar, inventat de niste romani

19:30, 15.03.2024 - Painea este unul dintre cele mai consumate produse, nelipsite din alimentația oamenilor. Exista numeroase tipuri de paine, dar de curand a aparut unul de-a dreptul special: cu aroma de carne. Friptura nu este prezenta, dar gustul ei se simte din plin. Cine sunt inventatorii acestui aliment inedit. Cine…


Ce parere ai despre aceasta stire?