Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FAST FOOD Sandwichuri de pită cu friptură de vită și rucola

Publicat:
FAST FOOD Sandwichuri de pită cu friptură de vită și rucola

Aceste sandwichuri de pita cu friptura de vita și rucola reprezinta combinația ideala intre savoare și nutriție, fiind perfecte pentru un pranz sațios sau un aperitiv consistent. Sosul de muștar Dijon și miere adauga o nota dulce-piccanta, echilibrand perfect gusturile. The post FAST FOOD Sandwichuri de pita cu friptura de vita și rucola first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

INTREBARI FARA RASPUNS Inmormantarea tanarului de la Carei

10:00, 15.03.2024 - Evenimentul tragic a fost marcat de speculații, dar autopsia a indicat ca decesul nu a fost cauzat de consumul de droguri. The post INTREBARI FARA RASPUNS Inmormantarea tanarului de la Carei first appeared on Informatia Zilei .

UN APARTAMENT DEVASTAT DE FLACARI Incendiu violent intr-un bloc din Bihor

12:35, 14.03.2024 - Din fericire, nu s-au inregistrat victime, insa apartamentul afectat a suferit pagube materiale semnificative. The post UN APARTAMENT DEVASTAT DE FLACARI Incendiu violent intr-un bloc din Bihor first appeared on Informatia Zilei .

S-au decis: Germania este gata sa il extradeze pe fugarul Catalin Chereches

18:55, 13.03.2024 - Prin sentinta penala a Tribunalului Cluj din 24 februarie 2022, obligatorie din punct de vedere juridic incepand cu 24 noiembrie... The post S-au decis: Germania este gata sa il extradeze pe fugarul Catalin Chereches first appeared on Informatia Zilei .

DESERT Cataif, sau prajitura cu fidea

09:05, 13.03.2024 - Cataiful este un desert cu origini care se pierd in complexitatea istoriei culinare a Orientului Mijlociu. Deși radacinile exacte sunt dificil de trasat, se crede ca acest desert ar putea fi aparut in Imperiul Otoman, avand o vechime de cateva secole. The post DESERT Cataif, sau prajitura cu fidea first…

ACHIZIȚIE ISTORICA Hidroelectrica preia UCM Resita

12:00, 12.03.2024 - Aceasta achiziție reprezinta un pas important pentru intarirea capacitaților tehnologice ale Hidroelectrica și pentru menținerea patrimoniului industrial al Romaniei. The post ACHIZIȚIE ISTORICA Hidroelectrica preia UCM Resita first appeared on Informatia Zilei .

PERSONALITAȚI REMARCABILE Romance care au revoluționat standardele societații

14:11, 11.03.2024 - Aceste femei au purtat imaginea țarii noastre cu cinste peste hotare și au reușit sa influențeze generații de-a randul prin realizarile lor. The post PERSONALITAȚI REMARCABILE Romance care au revoluționat standardele societații first appeared on Informatia Zilei .

REȚETE ASIATICE Fuziune culinara: Salata cu linte și ton, imbracata in sos dijon

01:10, 23.02.2024 - Salata de linte cu ton este o rețeta rapida și hranitoare, preparata cu linte verde franțuzeasca, ton, capere, ceapa roșie și ierburi proaspete, toate imbibate intr-un dressing delicios de maioneza, muștar Dijon și lamaie. The post REȚETE ASIATICE Fuziune culinara: Salata cu linte și ton, imbracata…


Ce parere ai despre aceasta stire?