Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UN APARTAMENT DEVASTAT DE FLĂCĂRI Incendiu violent într-un bloc din Bihor

Publicat:

Din fericire, nu s-au inregistrat victime, insa apartamentul afectat a suferit pagube materiale semnificative. The post UN APARTAMENT DEVASTAT DE FLACARI Incendiu violent intr-un bloc din Bihor first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

OPERAȚIUNE DE STINGERE ȘI EVACUARE Incendiu violent la un depozit

08:40, 08.04.2024 - Pe parcursul intervenției, zeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc, intrucat flacarile s-au extins la acoperișul cladirii invecinate The post OPERAȚIUNE DE STINGERE ȘI EVACUARE Incendiu violent la un depozit first appeared on Informatia Zilei .

DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic

12:31, 19.03.2024 - Este o pierdere tragica pentru comunitatea locala și pentru patrimoniul cultural al regiunii. The post DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic first appeared on Informatia Zilei .

FOTO: Incendiu intr-o gospodarie din Repedea. Intervenție contra cronometru

18:10, 09.03.2024 - A fost mobilizare generala astazi pe Valea Ruscovei dupa ce o gospodarie a luat foc. Primii ajunși la fața locului au fost pompierii civilit de la SVSU Repedea cu o autospeciala. The post FOTO: Incendiu intr-o gospodarie din Repedea. Intervenție contra cronometru first appeared on Informatia Zilei .

Incendiu violent in satul Glod, trei case au fost cuprinse de flacari uriașe. VIDEO

18:30, 08.03.2024 - Incendiu violent in satul Glod, trei case au fost cuprinse de flacari uriașe, la fața locului au ajuns 5 autospeciale de stingere cu apa și spuma și un echipaj  SMURD de la Detașamentele de Pompieri Targoviște și Pucioasa, precum și un echipaj de jandarmi de la IJJ Dambovița. La fața locului echipajele…

Incendiu devastator in Bihor. Un barbat a fost gasit mort printre flacari. Casa lui a luat foc

22:45, 12.02.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, luni seara, intr-o localitate din Bihor. Un barbat a fost gasitn mort printre flacari, dupa ce pompierii au ajuns la fața locului. Trupul sau carbonizat se afla in interiorul casei in momentul in care a fost gasit. Acesta nu a putut sa se mai salveze din calea tragediei.

Incendiu violent la o casa din Dambovița! Pompierii au intervenit in forța pentru evacuarea unei persoane surprinsa de flacari

09:10, 06.02.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, marți de dimineața, la o casa din comuna Butimanu. Pompierii au acționat in forța, iar o persoana care fusese surprinsa de flacari a fost evacuata. „Intervenție in cazul unui incendiu la o casa in localitatea Butimanu. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat…

Incendiu violent la o casa din Dambovița. Intervenție dramatica a pompierilor pentru evacuarea unei victime surprinsa de flacari

07:50, 06.02.2024 - Pompierii intervin, marți dimineața, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta generalizat la o casa dintr-o localitate din județul Dambovița. O persoana care fusese surprinsa de incediu a fost evacuata de echipajele de intervenție.


Ce parere ai despre aceasta stire?