Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

06:50, 12.05.2021

Fructele de ginseng – ce beneficii au și cum se consumă

Fructele de ginseng, dar și rădăcinile acestei plante sunt cunoscute în lumea întreagă pentru proprietățile antiinflamatorii și antioxidante. Ginsengul este folosit de secole în China ca plantă medicinală, remediu…




07:00, 26.03.2021

Ce este Garam Masala și la ce se folosește. Rețete cu mixul de condimente

Garam Masala este un amestec de condimente folosit în special în bucătăria indiană, dar care a devenit tot mai popular în lumea întreagă. Garam Masala este utilizat în preparatele culinare sărate și dulci, dar…




20:16, 23.03.2021

Schinduf – ce este, cum se folosește și ce beneficii are

Schinduful este o plantă aromatică din familia leguminoaselor. Semințele de schinduf au o aromă puternică și un gust dulce-amărui, asemănător zahărului ars. Întreaga plantă de schinduf emană un miros puternic,…




07:50, 20.03.2021

Busuioc – beneficii și curiozități. În ce rețete delicioase îl poți include

Busuiocul este o plantă aromatică foarte apreciată, fiind folosită încă din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile și proprietățile sale, dar și pentru gustul deosebit. De planta de busuioc sunt legate, de asemenea,…




09:36, 19.03.2021

Cardamon – cum se folosește, ce beneficii are și când este contraindicat

Cardamon este un condiment cu o aromă intensă, ușor dulce. Cardamonul este originar din India, dar este disponibil în toată lumea astăzi și este utilizat atât în ​​rețete dulci, cât și în rețete sărate. Semințele,…