Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schinduf – ce este, cum se folosește și ce beneficii are

Publicat:

Schinduful este o planta aromatica din familia leguminoaselor. Semințele de schinduf au o aroma puternica și un gust dulce-amarui, asemanator zaharului ars. Intreaga planta de schinduf emana un miros puternic, ușor asemanator cu leușteanul și este cunoscuta pentru beneficiile pe care le aduce sanatații. In plus, schinduful este cunoscut inca din antichitate ca fiind un puternic afrodisiac. Nota: Informațiile din acest articol nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Va recomandam, inainte de a incerca orice tratament, sa consultați medicul și sa urmați indicațiile acestuia. Cuprins: Despre…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planta pe care regina Cleopatra o folosea in ritualurile pentru infrumusețare

17:00, 08.05.2024 - Istoricii și arheologii au descoperit indicii despre aceasta planta misterioasa in textele și artefactele antice, dezvaluind importanța sa in arsenalul de frumusețe al reginei Cleopatra. Aroma și puterile vindecatoare ale acestei plante au fost valorificate in ritualurile de infrumusețare ale reginei,…

Planta care le aduce zeci de mii de euro agricultorilor romani. Este o adevarata mina de aur

12:31, 01.05.2024 - Semințele de ricin, cu adevarat valoroase Potențialul financiar al ricinului este impresionant, generand profituri de pana la 30.000 de euro pe hectar. Aceasta planta, cu multiple aplicații in industria farmaceutica și cosmetica, iși gasește tot mai mult locul in agricultura romaneasca, deși cultivarea…

11 alimente foarte sanatoase pe care nu le mananca „aproape nimeni”

10:30, 15.04.2024 - Blogul Spatula Desserts prezinta alimente benefice pe care nu le mananca „aproape nimeni”, oferind și cateva motive hazlii pentru aceasta situație. Publicația online ii aparține lui Katalin Nagy, dezvoltator de rețete, fotograf și specialist in marketing digital. Ea este, de asemenea, autor la platforma…

Peste 90 de persoane care fugeau de o epidemie de holera au murit intr-un naufragiu, in Mozambic

08:35, 08.04.2024 - O ambarcațiune in care se aflau circa 130 de persoane care fugeau din cauza panicii privind un focar de holera s-a scufundat in largul coastei de nord a Mozambicului. Peste 90 de persoane, intre care multi copii, și-au piedut viața in acest naufragiu, in vreme ce alții sunt dați disparuți, au anunțat…

Ce nu ai voie sa faci in Tunisia. Tot ce trebuie sa stii inainte de a vizita aceasta tara

10:55, 17.03.2024 - In ultimii ani, Tunisia a devenit o destinație de vacanța preferata de romani. Aceasta țara, denumita oficial Republica Tunisiana și situata in nordul Africii, este incarcata de istorie. Tunisia este un stat musulman, așa ca daca veți ajunge acolo, trebuie sa țineți cont de anumite lucruri. Ce nu ai…

Trucuri geniale care te ajuta sa-ți ingrijești gradina in lunile de primavara. E mai simplu decat crezi

14:15, 27.02.2024 - Primavara vine cu pași repezi, ceea ce inseamna ca putem petrece timp de calitate in gradina noastra. Daca aveți norocul sa aveți gradina, trebuie sa știți și cum sa o ingrijiți pentru a fi plina de culoare. Sfaturi pentru ingrijirea gradinii pe timp de primavara Vremea din prezent ne ofera timp pentru…

Vremea se schimba semnificativ in weekend: un val de aer mediteranean intra in Romania

11:10, 22.02.2024 - Dupa temperaturi ceva mai scazute in ultimele zile, vremea se va schimba in acest weekend. Un val de aer mediteranean și din zona Africii ajunge in Romania, iar in weekend temperaturile vor fi de primavara veritabila, iar ploile se vor mai inregistra doar izolat și trecator. Pe 23 februarie, vineri,…

Poti creste microplante acasa, chiar daca stai la bloc

06:16, 18.02.2024 - Poti creste microplante acasa, chiar daca stai la bloc? Desigur! Plantele tinere comestibile fac parte din categoria de superaliment și asta pentru ca planta, conform ultimelor cercetari, are cantitati foarte mari de vitamine, minerale sau alte substante benefice organismului: de la 50 pana la 100 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?