Colleen Doyle - Stiri si informatii despre Colleen Doyle | prima pagina Ultima actualizare: 11:01:24, 29.04.2024
11:36, 28.04.2023
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci carne ARSĂ la grătar - greșeală uriașă!
Cauza de îngrijorare este constituită de doi compuşi diferiţi care se pot forma în timpul gătitului pe grătar, cunoscuţi ca fiind cancerigeni.Astfel, aminele heterociclice (HCA) se formează în mâncăruri bogate…
13:26, 29.04.2022
1 MAI. Ce greșeli să eviți când faci carne la grătar ca să nu formeze compuși cancerigeni
Cauza de îngrijorare este constituită de doi compuşi diferiţi care se pot forma în timpul gătitului pe grătar, cunoscuţi ca fiind cancerigeni.Astfel, aminele heterociclice (HCA) se formează în mâncăruri bogate…
12:38, 27.10.2017
Cum să faci carne la grătar ca să nu formeze compuși cancerigeni
O serie de metode vă pot ajuta să evitați apariţia acestor compuşi în timpul preparării la grătar a cărnii de porc, pui sau peşte.Cu cât este tăiată mai subţire felia de carne, cu atât va cădea…
09:52, 27.04.2017
Ce GREŞELI trebuie să eviţi când faci carne la grătar ca să nu formeze compuşi cancerigeni
Cauza de îngrijorare este constituită de doi compuşi diferiţi care se pot forma în timpul gătitului pe grătar, cunoscuţi ca fiind cancerigeni. Astfel, aminele heterociclice (HCA) se formează în mâncăruri bogate…
15:05, 30.04.2015
Carnea la grătar este cancerigenă. Cum eviţi apariţia compuşilor toxici
Cauza de îngrijorare este constituită de doi compuşi diferiţi care se pot forma în timpul gătitului pe grătar, cunoscuţi ca fiind cancerigeni, potrivit Huffington Post. Astfel, aminele heterociclice (HCA) se formează…
11:48, 14.08.2014
Cum se prepara corect si sanatos carnea la gratar
Atunci cand prepari pe gratar alimente bogate in proteine, cum sunt carnea rosie si cea alba, in compozitia acestora se formeaza doua tipuri de substante chimice care pot creste riscul de cancer: amine heterociclice…
08:51, 02.07.2014
Ce mâncăm pentru a reduce riscul de cancer? Cele 6 recomandări ale specialiştilor
Recomandările publicate recent în Journal of the American College of Nutrition sunt făcute de reprezentaţii organizaţiei non-profit din SUA, Physicians Committee for Responsible Medicine (PCRM), cunoscută pentru…
14:54, 01.05.2014
Secretele specialiştilor pentru cel mai sănătos grătar. Cum să pregăteşti carnea înainte
Atunci când prepari pe grătar alimente bogate în proteine, cum sunt carnea roşie şi cea albă, în compoziţia acestora se formează două tipuri de substanţe chimice care pot creşte riscul de cancer: amine heterociclice…
08:18, 01.12.2013
Cum sa tii cancerul la distanta
Nimeni nu vrea sa sufere de cancer si, dupa cum spun oamenii de stiinta, ai destul de multa putere sa impiedici acest rezultat nefericit. Peste jumatate din tipurile de cancer pot fi prevenite, conform studiilor.…