Cocoloasele - Stiri si informatii despre Cocoloasele | prima pagina Ultima actualizare: 09:21:24, 17.06.2024
19:11, 17.02.2024
Ce trebuie să faci cu aluatul de clătite înainte de a-l pune în tigaie pentru a nu face cocoloaşe. Aşa procedează marii bucătari
Cu siguranță nimeni nu poate refuza o porție de clătite. Acest desert este adorat de toată lumea, de la mic la mare. Totuși, puține gospodine știu cum să prepare aluatul pentru clătite. Există câte un truc care…
15:46, 19.10.2023
Motivul pentru care se formează cocoloașe în mămăligă. Cum să eviți acest lucru
Mămăliga se numără printre cele mai populare mâncăruri din țara noastră, de nelipsit de la multe mese ale românilor. Fie că o servim drept garnitură, sau chiar o folosim ca fel principal, alături de brânză, sau…
17:51, 10.10.2023
Cu ce să stropești mălaiul înainte de a-l pune la fiert. Așa vei face mereu o mămăligă perfectă, fără cocoloașe
Mămăliga este un preparat gătit de români de sute de ani. Cu toții ne amintim cu bucurie de momentele în care bunicile făceau cea mai bună mămăligă. Află în rândurile următoare cu ce să stropești mălaiul înainte…
10:15, 30.09.2023
Câte linguri de făină se pun în aluatul de clătite, de fapt. Fă asta și vei scăpa de cocoloașe
Unii dintre noi avem mereu poftă de clătite. Unul dintre cele mai simple deserturi, clătitele sunt extrem de versatile deoarece se pot transforma și în preparate sărate. Modul în care alegi să le mănânci depinde…
12:20, 26.09.2023
Când se pune mălaiul în apa în care fierbi mămăliga. Așa vei scăpa de cocoloașe pentru totdeauna
Atunci când te apuci să prepari mămăliga, primul lucru pe care vrei să îl eviți este ca aceasta să aibă cocoloașe. O mămăligă care are cocoloașe nu este deloc una reușită. Astfel că, bucătarii profesioniști vin…
18:55, 18.09.2023
Când se adaugă mălaiul în mămăligă. Aşa nu face cocoloaşe şi iese cremoasă
În zilele noastre, aproape orice produs are o alternativă. Este și cazul pâinii, înlocuită de mămăligă. Află în rândurile de mai jos când se adaugă mălaiul în apă, pentru ca preparatul final să nu aibă cocoloașe.…
15:21, 30.08.2023
Cât timp se fierbe grișul cu lapte, de fapt. Greşeala care îl face tare şi plin de cocoloaşe
Grișul cu lapte este un desert delicios și rapid, apreciat de întreaga familie. Dacă vrei să pregătești ceva cu care să nu dai greș, este cea mai bună alegere. Totuși, dacă faci această greșeală, deja renumită…
23:10, 03.08.2023
Ingredientul secret pentru o mămăligă cremoasă. Aşa iese fără cocoloaşe şi delicioasă
Mămăliga este un preparat extrem de iubit de români și nu numai. Nu este deloc greu de făcut și nu necesită multe ingrediente, fiind totodată un înlocuitor perfect pentru pâine. Totuși, hai să vedem ce ingredient…
15:40, 30.07.2023
Ai preparat greșit până acum mămăliga. Când trebuie adăugat mălaiul de fapt. Așa nu va mai face niciodată cocoloașe
Mămăliga este aproape zilnic prezentă în casa multora dintre români. Fiecare o prepară în felul său, susținând că este rețeta perfectă, însă nu prea este deloc așa. Azi îți spunem de ce ai preparat greșit până…
15:40, 05.07.2023
Ce să pui în mămăligă să nu se formeze cocoloașe. Secretul știut de gospodine
Mămăliga este un preparat rapid și extrem de îndrăgit, consumat de majoritatea românilor. Deși pare ușor de făcut, ținând cont că nu ai nevoie de prea multe ingrediente, află că există și anumite secrete de care…
21:41, 17.06.2023
Ce să presari neapărat în apa în care fierbi mălaiul. Doar așa mămăliga va ieși cremoasă și fără cocoloașe
Gospodinele prepară deseori mămăligă, sub formă de înlocuitor al pâinii. Nu este deloc greu să o gătești, însă, dacă vrei să te bucuri de un rezultat gustos, trebuie să ții cont de un detaliu important. Află în…
10:50, 17.05.2023
Trucul lui Chef Sorin Bontea pentru o ciulama de ciuperci fără cocoloașe. Ce trebuie să faci chiar înainte de fierbere
Pentru cei care vor să îmbine modul de gătit franțuzesc cu gustul tradițional românesc, Chef Sorin Bontea vine cu un truc prin care puteți obține o ciulama de ciuperci cremoasă și fără cocoloașe.
11:25, 21.11.2022
Secretul pentru o mămăligă fără cocoloașe. Iată ce trebuie să faci cu mălaiul înainte să îl pui la fiert
Românii sunt mari iubitori de ... mămăligă! Este un preparatcare poate fi combinat cu aproape orice. Originar din nordul Italiei, apreciat atât în mediul rural cât și în mediul urban, se prepară rapid, este accesibil…
15:35, 15.11.2022
Democrația cu cocoloașe și puful de gâscă virtual
Zilele astea, în Bali, liderii lumii se întâlnesc să discute despre problemele globale. Ce frumos! Au ceva în cap în afara de cocoloașe? Mai nimic. Europa vrea să discute despre criza economică care o îngenunchează. …
19:10, 18.10.2022
Câtă apă se pune la mămăligă, de fapt. Așa o faci fără cocoloașe și fără să se prindă
Mămăliga se găsește adesea pe masa românilor și este preparatul tradițional cel mai popular. O mămăligă bună se cunoaște după fierbere, motiv pentru care gospodinele au dezvăluit secretul pentru un preparat delicios…
13:46, 26.08.2022
Cum se face o mămăligă pufoasă. Aşa iese fără cocoloaşe, are un mare secret
Mămăliga, unul dintre cele mai vechi feluri de mâncare românești, a fost adoptată de multe bucătării din lume și modificată în funcție de preferințele fiecărui popor în parte. Deși a fost considerată o lungă perioadă…
16:11, 16.08.2022
Cât timp se fierbe grișul cu lapte. Trucul pe care îl foloseau bunicile ca să nu facă niciodată cocoloașe
Cât timp se fierbe grișul cu lapte? Printre produsele tradițonale, pe care ni le făcea bunica când eram mici, se numără și grișul cu lapte. Deși un preparat care se face extrem de rapid, nu de puține ori, gospodinele…
10:15, 03.08.2022
Secretul piureului de cartofi fără cocoloașe. Cât timp trebuie să-i fierbi, de fapt
Să prepari piure de cartofi poate fi floare la ureche pentru multe gospodine. S-ar putea să ai nevoie de câteva sfaturi, în schimb, pentru a găti cea mai bună astfel de garnitură pentru mâncare. Atunci când lucrezi…
07:45, 11.05.2022
Rețeta zilei: Cum pregătim ardei umpluți pas cu pas
Ingrediente * 9-10 ardei mijlocii * 100 g orez * 600 g carne tocata * 1 ceapa * 1 morcov * 1 ou * 5-6 rosii sau 2-3 linguri pasta de rosii sau 300 ml suc de rosii * 1 lingurita boia dulce * 1 lingurita zahar *…
10:50, 16.04.2022
Cum trebuie să faci mămăliga pentru a nu avea cocoloaşe. Trucul la care apelează bucătarii la restaurant
1. Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece.2. Sfecla pentru salata isi pastreaza vie culoarea rosie daca inainte de a o pune la fiert o spalati bine in apa…
17:41, 17.01.2022
Ce sunt cocoloașele care apar în uleiul de măsline?! Un expert explică: „Fiți atenți”
Bidonașele în care este depozitat uleiul de măsline sunt de obicei din plastic și opace sau sub formă de cutie pentru a evita expunerea directă la lumină, care provoacă deteriorarea. Cu siguranță ați văzut vreodată…
17:10, 01.11.2021
Mămăligă fără cocoloașe cu acest truc secret. Ce trebuie să faci cu mălaiul înainte de a îl fierbe
Mămăliga este una dintre cele mai populare și apreciate mâncăruri românești. Fie că o savurezi cu ouă, brânză sau smântână, gospodinele se mândresc cu acest preparat la rudele și prietenii lor. Secretul pentru…
15:01, 01.11.2021
Cum trebuie să faci mămăliga pentru a nu avea cocoloașe. Trucul pe care doar gospodinele de la sat îl știu
1. Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece.2. Sfecla pentru salata isi pastreaza vie culoarea rosie daca inainte de a o pune la fiert o spalati bine in apa…
17:50, 23.07.2021
Cum prepari mămăliga perfectă, fără cocoloaşe. Ce trebuie faci cu mălaiul înainte de a-l pune la fiert
Mămăliga este nelipsită de pe masa românilor. Cu siguranță, cea mai bună mămăligă este cea făcută în ceaun și amestecată cu simț de răspundere și o lingură mare din lemn. Cum prepari mămăliga perfectă, fără cocoloaşe…
14:30, 12.05.2021
Cum faci mămăligă fără cocoloașe, de fapt. Secretul gospodinelor din Maramureș VIDEO
Secretul gospodinelor din Maramureș tocmai a fost dezvăluit. Toți românii gurmanzi se vor înghesui să afle cum se prepară cea mai bună mămăligă fără nici urmă de cocoloașe. Care este trucul ideal pentru ca preparatul…
10:37, 18.03.2020
Prăjituri de casă: Eclere cu cremă de vanilie
Ingrediente 1 cana ulei 2 cani apa 2 cani faina 8-10 oua Mod de preparare - Se pune intr-o oala apa cu uleiul, cand da in clocot se adauga in ploaie faina amestecand continuu sa nu se faca cocoloase,…
20:33, 19.02.2020
Mămăligă. Cum să faci mămăligă perfect, fără cocoloașe
Mămăligă. Cum să faci mămăligă perfect, fără cocoloașe Mamaliga este unul dintre alimentele traditionale din bucataria romaneasca. Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE…
13:16, 17.06.2019
Cum să obţineţi un sos bechamel fără cocoloaşe. Secretul care trebuie ştiut de toate gospodinele
Sosul bechamel le poate da mari bătăi de cap gospodinelor. Procesul de pregătire este foarte simplu, dar uneori, dacă nu se face bine, pot apărea cocoloaşe. Trebuie să ţineţi cont de câteva trucuri.
22:54, 30.04.2019
Clatite cu pasta de mici
Se pun intr-un castron ouale, laptele, sarea si piperul; Se bate bine compozitia din castron, pana cand devine omogena; Se adauga incetul cu incetul faina, amestecand in continuu la fiecare adaugare, pentru a se…
21:36, 28.01.2019
STUDIU: Vânturile stelare, materia-sursă a Universului, au ''cocoloaşe''
Datele culese de Chandra X-ray Observatory al NASA ale unei stele neutronice pe măsură ce trece prin vânt stelar dens care emană dintr-o stea pereche masivă oferă indicii valoroase cu privire la structura şi compoziţia…