Albusurile - Stiri si informatii despre Albusurile | pagina 3 Ultima actualizare: 15:36:14, 19.05.2024
15:26, 26.01.2019
REŢETA ZILEI: Minitarte sărate
Ingrediente: 2 ouă, 1 cârnat, 75 ml lapte, 125 g făină, ½ plic praf de copt, 70 g brânză, ½ ardei galben, ½ ardei roșu, ¼ dovlecel, sare, 1 lingură ulei. Mod de preparare: Separi albușurile de gălbenușuri și bați…
10:04, 22.12.2018
12 rețete de prăjituri: dulciurile care nu trebuie să vă lipsească de Crăciun sau de Revelion
Mesele din zilele de sărbătoare nu sunt complete dacă nu au și dulciuri din belșug. Rețete de prăjituri sunt printre cele mai vânate de gospodinele care vor să-și impresioneze familiile și invitații. De pe mese…
23:57, 16.11.2018
Prajitura vanilata
Blat: 1. Separam ouale si galbenusurile se freaca cu 1 praf de sare si jumatate cantitate de zahar2. Albusurile se bat spuma apoi punem restul de zahar si continuam baterea3. In crema cu galbenusuri,adaugam 1/3…
11:52, 29.10.2018
Amandine, desertul căruia nimeni nu-i rezistă. Cum se prepară acasă
Amandine Mod de preparare Amandine Se separa albusurile de galbenusuri (3 galbenusuri se pastreaza pentru crema) se bat albusurile spuma si se adauga zaharul, se bat in continuare, se pun apoi galbenusurile amestecate…
11:13, 13.08.2018
Tort de ciocolată cu vişine
Tort de ciocolata cu visine Mod de preparare blat Tort de ciocolata cu visine Ouale se separa. Albusurile se bat spuma tare. Se adauga peste ele galbenusurile frecate cu apa si zaharul. Se incorporeaza usor faina…
23:29, 08.08.2018
Prăjitură fragedă cu gem și cremă de nuci – Este o prăjitură ușor de pregătit, cu ingrediente la îndemână
ată ce ingrediente sunt necesare pentru preparare… Ingrediente pentru blat: 3 gălbenusuri și un ou intreg 250 g unt 150 g zahăr 500 g făină un plic praf de copt 5 ml esență de vanilie Ingrediente pentru umplutura…
22:15, 01.08.2018
Un chec mai pufos ca acesta nici că am mai mâncat până acum
Pentru a pregăti checul după această rețetă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: Ingrediente: o fiola esenta vanilie 9 oua mari 2 cani(cana de 250 ml) cu zahar un varf cutit de sare 150 ml apa o lingura…
15:19, 31.07.2018
DESERTUL ZILEI: Prăjitura Diafană. Este delicioasă şi e gata în doar 15 minute
Ingrediente pentru aluat 150 gr unt100 gr zahar1 lingură de cacao1/2 plic praf de copt250 gr faină1-2 linguri smântână Se amestecă toate ingredientele până se obține un aluat pe care îl impărțim în două. Se întinde…
23:33, 27.07.2018
Prăjitura cu vin şi căpşuni
Mierea, untul moale, cacaoa se amesteca foarte bine. Zaharul si galbenusurile se freaca spuma iar apoi se amesteca la compozitia de unt. Adaugam vinul si omogenizam iar apoi incorporam faina si praful de copt.…
10:31, 23.07.2018
REŢETA ZILEI: Supă cu găluşte pufoase
Mod de preparare Punem legumele la foc mediu, ele vor fi fierte atunci când intră cu ușurință furculița în ele. Nu le fierbeți mult, pentru că legumele noastre își vor pierde toate vitaminele prin fierbere excesivă.Când…
12:33, 14.07.2018
PAPANAŞI. Cum se fac papanaşii, cea mai simplă şi mai delicioasă reţetă
Papanasi Mod de preparare PapanasiSe bat albusurile spuma.Branza se amesteca cu galbenusurile, zaharul si esentele, apoi se adauga albusurile si faina in ploaie (faina a fost amestecata cu bicarbonatul). Se lasa…
10:05, 07.07.2018
Galuşte de mere în sos mentolat
1. Se freaca margarina cu zaharul pudra pana se spumeaza. Merele curatatede coaja si samburi se taie in cubulete mici care se stropesc cu sucul de la lamaie apoi se amesteca cu o lingurita de zahar vanilat, o lingurita…
11:06, 02.07.2018
DESERTUL ZILEI: Chec cu portocale
Mod de preparare Chec cu portocale Se tapeteaza formele cu hartie de copt si se aprinde cuptorul. Se separa galbenusurile si albusurile. Se bat spuma tare albusurile cu zaharul. Separat se freaca galbenusurile…
15:45, 29.06.2018
DESERTUL ZILEI: Mousse de ciocolată cu spumă de kiwi
Mousse de ciocolată cu spumă de kiwi – Ingrediente (3 porţii) 160 g ciocolată cu 70% cacao 4 ouă 2 linguri rom Pentru spumă 2 albușuri 3 kiwi 100 g zahăr 1 plic zahăr vanilat Mousse de ciocolată cu spumă de kiwi…
19:15, 16.06.2018
Tort cu cireşe. Răcoros, de vară
Se freaca galbenusurile cu zaharul.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se adauga in prima compozitie.Se incorporeaza faina cu grija,mestecand de jos in sus.Se toarna aluatul intr-o forma de tort…
12:37, 16.06.2018
Prăjitură cu cireşe şi nectarine. Profită cât e sezonul lor!
Mod de preparare Prajitura cu cirese si nectarineFructele bine spalate se lasa sa se usuce, iar cuptorul il incalzim usor.Nectarinelor le scoatem samburii si le taiem felii, iar cireselor le scoatem de asemenea…
21:14, 02.06.2018
Rețete amuzante pentru copii. Nu le vor putea rezista nici cei mai mofturoși prichindei!
Rețete amuzante pentru copii. De câte ori nu te-ai lovit, dacă ești părinte, de refuzul celui mic când i-ai așezat în față farfuria cu mâncare și i-ai cerut să pape tot? Ei bine, acest lucru nu se va întâmpla,…
11:03, 09.05.2018
Prăjitură cu ness
Albusurile se bat spuma cu zaharul si se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate cu esenta de vanilie. Se cerne faina deasupra incorporand-o in amestec. Se intind trei foi pe hartie de copt si se coc la foc…
12:49, 02.05.2018
Cum se prepară muşuroiul cu cacao şi banane
Pentru blat, separi albușurile de gălbenușuri. Pui albușurile la frigider, iar gălbenușurile le lași într-un bol la temperatura camerei. Cerniși amesteci făina cu praful de copt și cu pudra de cacao. Bați gălbenușurile…
21:15, 21.04.2018
Deserturi și salată cu căpșune. Șase rețete delicioase și parfumate
Deserturi și salată cu căpșune. Parfumul acestor fructe este unic, iar prăjiturile pe care le faci cu ele sunt irezistibile. Pandișpanul și tarta vor umple cu mirosul lor inconfundabil în toată casa, înghețata…
14:42, 21.03.2018
Secretele pe care multe gospodine nu l-au aflat! Ce trebuie să știi pentru a face cozonaci pufoși cu cacao, nucă și rahat. Nu ai cum să îi reziști!
Cozonacul este ,,prăjitura” traditionala si de suflet a fiecarui roman de pe masa de sarbatori. Nu existau sarbatori de Paste si de Craciun fara a manca cu pofta cozonac de la parinti, vecini si de peste tot de…
23:14, 01.03.2018
Prăjitură cu trei blaturi şi cremă de lămâie
MOD DE PREPARARE Prajitura cu trei blaturi si crema de lamaie Incepem prepararea blatului 1 :mixam spuma albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul praf, tot odata si mixam din nou pina se intareste spuma.…
22:55, 23.02.2018
Aperitiv: Trifoi delicios
Aperitiv Trifoi delicios Mod de preparare Aperitiv Trifoi delicios1 Se amesteca cu telul galbenusurile cu un praf de sare si uleiul de masline apoi se incorporeaza si piureul de spanac. Albusurile se bat spuma…
22:45, 02.02.2018
Prăjitură cu mere, cremă de vanilie şi bezea
Mod de preparare Prajitura cu mere, crema de vanilie si bezea Dai biscuitii prin masina de tocat si apoi ii amesteci cu untul topit si ii intinzi in tava tapetata cu hartie de copt.Merele curatate de coaja si samburi…
21:17, 27.01.2018
Rețete cu alcool. Gătește cu vin, coniac, bere, lichior sau cremă de whisky
Rețete cu alcool, asta îți propunem azi să încerci, nu fiindcă am milita pentru… consumul de alcool, ci fiindcă vinul, berea, coniacul, lichiorul și crema de whisky pot transforma mâncărurile și deserturile în…
15:54, 29.12.2017
Cum se frământă corect cozonacii VIDEO
Cozonacul este nelipsit de pe masa de sărbători. O gospodină demonstrează cum se frământă corect cozonacii. Iată şi o reţetă delicoasă de cozonac: Ingrediente: 1 kg făină albă500 ml lapteesenţă de rom şi vanilie200…
13:16, 26.12.2017
TORT REVELION: Tort inteligent cu jeleu de fructe
Ingrediente Tort inteligent cu jeleu de fructe (pentru o forma de tort cu diametrul de 25 cm)4 oua,125 g unt,100 g zahar,100g faina,40 g amidon de porumb (2 linguri varfuite),500 ml lapte caldut,un praf de sare,o…
23:43, 23.12.2017
Inimioare inteligente cu ciocolată albă şi bezele
Ingrediente Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele300 g zahar, 250 g unt, 170g faina, 50 g cacao, 1 l lapte, 8 oua, un praf de sare, esenta romdecor: 100 g tablete ciocolata alba+2 linguri frisc lichida…
20:44, 23.12.2017
Rulada de Craciun cu frisca, fara coacere, gata in 10 minute
Se face in zece minute si este absolut delicioasa! Trebuie sa incerci aceasta reteta inedita de rulada cu frisca. Ingrediente Pentru aluat 2 albusuri de ou 250g nuci tocate 2 linguri pesmet 5-6 linguri zahar pudra…
23:33, 20.12.2017
RETETE COZONAC PUFOS: Secretul bunicii pentru COZONAC DE CRACIUN delicios
RETETE COZONAC PUFOS: - ingrediente - Cozonacul este nelipsit pe masa românilor, de sărbători, iar această rețetă de cozonac cu rahat și cacao, va avea reușită sigură, dacă se respectă pașii, dar și sfaturile…