Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zboruri săptămânale către Dublin operate de TAROM din Iaşi, de luna viitoare

Publicat:

O prima noutate in orarul de iarna al Aeroportului International Iasi, dupa darea in folosinta a noii piste pe 21 august este ruta directa Iasi-Dublin, zbor operat de compania TAROM. Programul de operare este urmatorul: 30 octombrie - 18 decembrie si 08 ianuarie - 26 martie. Plecarile din Iasi spre Dublin se vor face joi, de la ora 21.35, iar cele din Dublin spre Iasi vor fi vineri, de la ora 00.20. Primul zbor va avea loc, asadar, joi, 30 octombrie. Biletele sunt deja in v& (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Principalele companii aeriene din Dubai si-au reluat programul complet de zboruri dupa ploile abundente care au lovit regiunea

20:40, 20.04.2024 - Principalele companii aeriene din Dubai si-au reluat programul complet de zboruri dupa ce ploi abundente au lovit Emiratele Arabe Unite si tarile invecinate, provocand haos pe aeroportul din Dubai, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Clujul va fi conectat de Zurich, prin zboruri directe operate de Swiss International Air Lines

17:35, 20.03.2024 - Cluj-Napoca va fi conectat de orașul Zurich, de luna aceasta, prin zboruri operate in premiera de compania aeriana Swiss International Air Lines de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poti pleca in vacanta cu mai putin de 15 euro

22:35, 16.03.2024 - Dupa cum bine se știe, Ryanair este principala companie aeriana low-cost din Europa, și la inceputul lunii ianuarie anunța ca lanseaza noi zboruri din 10 țari. Pe langa aceste noi zboruri, vorbim și de luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine.

Oferta speciala la biletele de avion pentru august, anunțata de TAROM: 120 de euro zborul dus-intors, cu bagaj inclus, catre patru destinații din Europa

17:51, 16.03.2024 - TAROM a anunțat o oferta speciala pentru zborurile din luna august, in patru destinatii din Europa indragite de romani, tarifele biletelor de avion fiind de 120 de euro dus-intors, cu bagaj de mana inclus.

Meciul Rapid-FCSB se va juca pe Arena Naționala. Care este motivul

16:05, 02.03.2024 - Rapid a anunțat sambata, 2 martie, ca derby-ul cu FCSB, din etapa 30 a campionatului, programat la finalul saptamanii viitoare, se va juca pe Arena Naționala.Dupa ce in ultima saptamana au fost mai multe discuții despre stadionul care va gazdui marele derby din ultima etapa a sezonului regular, oficialii…

Cum vor circula autobuzele Trans Bus in ,,vacanța de schi”. Iata programul pentru saptamana viitoare!

10:25, 16.02.2024 - Saptamana viitoare (19 – 25 februarie), cand elevii vor fi in vacanța, compania de transport in comun Trans Bus iși va adapta programul, luand in considerare ca nu mai este nevoie de suplimentarea curselor la anumite ore. Orarul de transport valabil pentru aceasta perioada poate fi consultat AICI .

Greva pe aeroporturile din Germania. Tarom anuleaza doua zboruri joi, 1 februarie

07:18, 01.02.2024 - Compania TAROM nu va opera joi cursele RO301 si RO 302 pe relatia Bucuresti – Frankfurt, din cauza grevei personalului de securitate de pe aeroportul din Germania, scrie Agerpres. Greva personalului de securitate de pe aeroportul din Frankfurt, ce se va desfasura in cursul zilei de maine, 1 februarie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?