Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO ŞOCANT / Un bărbat s-a aruncat în gol de pe o clădire! Sinuciderea a fost filmată

Publicat:

Un video absolut socant a devenit viral în mediul online. Un barbat s-a sinucis, aruncându-se în gol de pe o cladire foarte înalta.

Totul s-a întâmplat în Philadelphia, , în dupa-amiaza acestei zile. Un barbat a dorit sa încheie socoteala cu viata si s-a aruncat în gol de pe o cladire. Câteva masini de politie erau parcate pe strada, dar oamenii legii nu au reusit sa îi salveze viata.

Momentul cutremurator a fost filmat de un trecator. Oamenii erau strânsi ca…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz halucinant in București! Un barbat și-a aruncat bebelușul in raul Dambovița

11:20, 08.05.2024 - Un caz halucinant cutremura Bucureștiul! Un barbat nu a mai ținut cont de nimic și și-a aruncat bebelușul in raul Dambovița. Oamenii legii au fost sesizați de urgența de mama copilului și sunt in cautari. Micuțul ar fi fost abandonat imediat dupa naștere. Cele mai noi informații despre tragedie.

Caz socant la Anenii Noi. Un barbat si-ar fi ucis feciorul, apoi ar fi aruncat casa in aer: Ce spune poliția

17:45, 02.05.2024 - Un barbat din raionul Anenii Noi și-ar fi omorat propriul fiu de 38 de ani. Potrivit informațiilor, imediat dupa crima, suspectul ar fi produs o deflagrație la domiciliu, ulterior fiind preluat și transportat la spitalul raional Anenii Noi cu diverse arsuri pe suprafața corpului.

Hotelul Intercontinental din București ascunde un secret intunecat: motivele pentru acolo s-au petrecut multe acțiuni tagice nu sunt cunoscute in totalitate

08:45, 02.05.2024 - Sinuciderea, o acțiune tragica și inspaimantatoare, devine adesea ultima soluție pentru cei care se lupta cu greutați in viața. Aceasta problema afecteaza intreaga lume, iar un exemplu semnificativ este reprezentat de Statele Unite ale Americii, unde mulți oameni aleg sa-și incheie viața, aruncandu-se…

Gestul șocant facut de o femeie din Maramureș, scoasa din minți de partenerul de cuplu: a aruncat benzina in curte, apoi a dat foc. Vecinii sunt ingroziți

07:21, 17.04.2024 - Oamenii legii au fost alertați de vecini, iar o echipa de polițiști, o ambulanța, dar și un echipaj de pompieri s-au deplasat la fața locului.Femeia a fost transportata la un spital de psihiatire din zona. Dupa mai multe controale insa, individa a fost lasata libera pe motiv ca nu este un pericol pentru…

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Se intampla cu adevarat: Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani. Se schimba rotația Pamantului

15:21, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși. Orele și minutele…

Gheața din zona polara se topește și schimba rotația Pamantului. Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani

07:00, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși, transmite CNN.

Oamenii casatoriți sunt mai mulțumiți de propria viața. Psiholog: „Nu exista nefericire in doi”

08:40, 03.03.2024 - Un studiu realizat in Statele Unite pe parcursul a 14 ani arata ca oamenii casatoriți sunt mai fericiți. Psihologii explica rezultatele cercetarii prin aceea ca omul este un animal social care vrea sa impartașeasca iar tot ceea ce i se intampla, pozitiv sau negativ.


Ce parere ai despre aceasta stire?