Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz şocant la Anenii Noi. Un bărbat şi-ar fi ucis feciorul, apoi ar fi aruncat casa în aer: Ce spune poliția

Publicat:
Caz şocant la Anenii Noi. Un bărbat şi-ar fi ucis feciorul, apoi ar fi aruncat casa în aer: Ce spune poliția

Un barbat din raionul și-ar fi omorat propriul fiu de 38 de ani. Potrivit informațiilor, imediat dupa crima, suspectul ar fi produs o deflagrație la domiciliu, ulterior fiind preluat și transportat la spitalul raional cu diverse arsuri pe suprafața corpului.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Caz socant la Anenii Noi. Un barbat si-ar fi ucis feciorul, apoi a incercat sa arunce casa in aer: Ce spune poliția

12:35, 02.05.2024 - Un barbat din raionul Anenii Noi și-ar fi omorat propriul fiu de 38 de ani. Potrivit informațiilor, imediat dupa crima, suspectul ar fi produs o deflagrație la domiciliu. Ulterior fiind preluat și transportat la spitalul raional Anenii Noi cu diverse arsuri pe suprafața corpului.

Gest șocant in Saptamana Mare: Un barbat s-a aruncat in gol de la etaj

12:35, 29.04.2024 - Un barbat de 73 de ani a murit, luni, dupa ce s-a aruncat in gol de la o fereastra de pe casa scarii dintre etajele 9 si 10 ale unui bloc de locuinte din apropierea centrului orasului Timisoara. Politistii au deschis un dosar penal si continua cercetarile in acest caz.

Un barbat, gasit strangulat in curtea casei, la Singera: Poliția a inițiat o ancheta

16:06, 20.03.2024 - Un barbat de 64 de ani din Singera a fost gasit strangulat in curtea casei in care locuia. Cazul a avut loc pe data de 19 martie. Potrivit informațiilor oferite de medicii legiști in urma examinarii cadavrului, semne de moarte violenta nu au fost depistate.

Un barbat a anuntat Politia ca i-a disparut sotia. Ati vazut-o?

19:00, 09.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din cadrul Sectiei 4 Pitești au fost sesizați de catre un barbat cu privire la faptul ca soția sa, MAZILU FILOFTEIA, de 53 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul sau, de pe raza municipiului Pitesti, in ziua de 6 martie, și nu a mai revenit.

Barbat din Sfantu Gheorghe, agresat de suporterii „U” Cluj inaintea meciului cu Sepsi OSK. I-ar fi certat ca au aruncat gunoi pe jos

14:35, 28.02.2024 - Un incident a avut loc duminica, inaintea meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj și Sepsi, la Sfantu Gheorghe. Politia a deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire si distrugere dupa ce mai multi suporteri ai „U” Cluj ar fi agresat pe o strada din municipiul Sfantu Gheorghe…

Un barbat din Iași l-a omorat pe iubitul fostei sale prietene, apoi s-a spanzurat

11:05, 28.02.2024 - Tragedie la Iași, in noaptea de marți spre miercuri, cand un barbat a gasit-o pe fosta iubita cu un alt barbat și l-a injunghiat pe acesta cu un cuțit, apoi și-a luat viața, a relatat Buna Ziua Iași.„In noaptea de 28 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurala Ruginoasa a fost sesizata prin apel 112…


Ce parere ai despre aceasta stire?