Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Snooker: Mark Allen, gest de neînțeles la German Masters - A luat o bilă și a aruncat-o

Publicat:

a furnizat un moment rar intalnit in snooker in timpul partidei cu (locul 122 mondial) de la . Nord-irlandezul s-a enervat dupa ce a ratat o lovitura ușoara la bila neagra și a cedat frame-ul, deși pe masa se aflau suficiente puncte pentru a reveni.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO CM Snooker 2024: Multipul campion mondial, calificare spectaculoasa in frame decisiv - Tabloul complet al sferturilor

08:50, 30.04.2024 - „Vrajitorul din Wishaw” a reușit sa se califice spectaculos in sferturile Campionatului Mondial de Snooker din 2024, dupa ce a avut nevoit de joc decisiv contra lui Mark Allen, locul trei mondial. John Higgins (48 de ani) este pentru a 18-a oara in cariera printre cei mai buni opt jucatori de la Crucible.

CM Snooker: Echilibru in cel mai tare meci din optimi

10:05, 28.04.2024 - John Higgins (de patru ori campion mondial) și Mark Allen (al treilea jucator al lumii) se afla la egalitate, scor 4-4, in meciul contand pentru optimile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible.

Ronnie O'Sullivan a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica de dinaintea CM de Snooker - Cine este personajul cheie din spatele „geniului neințeles”

06:46, 20.04.2024 - Un succes la Crucible l-ar ajuta pe Ronnie O'Sullivan sa doboare cel mai important record din snooker, cel al titlurilor mondiale caștigate. Aflat in fața uneia dintre marile provocari ale carierei, cel supranumit „The Rocket” a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica care-i apasa pe umeri…

Barbat cercetat sub control judiciar dupa ce a ucis pisica unui vecin din razbunare

14:45, 14.03.2024 - Un barbat este cercetat sub control judiciar dupa ce, in urma unor conflicte cu un vecin, i-a ademenit si ucis pisica. Barbatul a fost inregistrat de camerele de supraveghere cand a aruncat pisica moarta in strada, scrie News.ro. Ancheta a inceput dupa ce, pe 10 martie, Serviciul pentru Protectia Animalelor…

S-a dat sentința dupa incendiul provocat de doi minori la Iulius Mall Cluj! Parinții, puși la plata pentru recuperarea daunelor!

16:05, 03.03.2024 - La inceputul lunii decembrie 2023, un incendiu de mare amploare a fost declanșat la Iulius Mall din Cluj-Napoca, din neglijența unor tineri, care s-au jucat cu petarde și pe care le-au aruncat in curtea interioara a supermarketului Auchan. ”Din activitațile investigativ-operative derulate de polițiști…

Poliția o cauta pe mama din Cluj, care și-a aruncat bebelușul la groapa de gunoi. Medicii au efectuat autopsia copilului

14:35, 20.02.2024 - Este alerta in Cluj! Polițiștii o cauta pe mama care și-a aruncat la groapa de gunoi bebelușul, iar mai apoi a disparut. Medicii au efecuat autopsia copilului, iar trupul sau era intr-o stare critica in momentul in care a ajuns la spital. Oamenii legii cer ajutorul cetațenilor.

Italia: Un moldovean s-a aruncat pe fereastra pentru a scapa de flacarile care i-au cuprins casa

12:05, 11.02.2024 - Un moldovean in varsta de 33 de ani a suferit arsuri grave dupa ce a fost nevoit sa se arunce pe fereastra pentru a scapa din apartamentul sau in flacari. Totul s-a intamplat ieri dimineața, 10 februarie, in localitatea Fae di Oderzo, provincia italiana Treviso din Veneto, transmite rotalianul.com.

VIDEO Snooker: Surpriza in sferturile German Masters - Campionul en-titre, surclasat de locul 50 mondial

09:30, 03.02.2024 - Sam Craigie a furnizat surpriza sferturilor la German Masters, ocupantul locului 50 in clasamentul mondial invingandu-l cu 5-1 pe Ali Carter, caștigatorul ediției din 2023 a acestui turneu de snooker.


Ce parere ai despre aceasta stire?