Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Romaniţa Iovan, prima apariţie mondenă după moartea lui Adrian Iovan. Cât de bine arată!

Publicat:

Chiar daca de la moartea lui , nu a mai avut nicio aparitie publica, vedeta a uimit pe toata lumea cu aparitia din aceasta seara, de la un eveniment monden. Are 52 de ani, dar arata impecabil si pentru ea timpul nici nu a trecut.

arata exceptional, chiar daca nu mai apare zilnic la tv. Fostul manechin are foarte mare grija de ea si de fiul ei, punând astfel pe plan secund aparitiile mondene. Într-un interviu în exclusivitate pentru Rai da' buni, a vorbit despre cum s-a schimbat viata ei în aceasta perioada.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Problema cu care s-a confruntat o mondena de la noi, timp de zece ani, dupa moartea fiicei sale! "In tot acest timp am cautat vinovați in alții"

23:00, 22.04.2024 - Lenna Horvath vorbește despre problema care a macinat-o timp de zece ani. Povara pe care artista a purtat-o, dupa moartea fiicei sale. Semele pe care aceasta le-a primit, in ultima perioada, i-a schimbat total percepția despre viața.

Romanița Iovan, detalii despre noaptea in care Adrian Iovan l-a impușcat pe hoțul care a intrat peste ei in casa: „M-am trezit cand era in prag”

16:55, 07.04.2024 - Romanița Iovan a vorbit despre incidentul tragic care avut loc in locuința ei din cartierul Primaverii in anul 2005. Creatoarea de moda marturisește ca Adrian Iovan nu l-a impușcat intenționat pe barbatul care a patruns in casa lor.Romanița Iovan, cunoscuta creatoare de moda, a vorbit deschis despre…

Refugiul de lux al Romaniței Iovan /FOTO! Vila din selectul cartier Primaverii este evaluata la circa 1 milion de euro!

11:55, 04.04.2024 - Refugiul de lux al Romaniței Iovan, vila din selectul cartier Primaverii. Apreciat designer vestimentar și femeie de afaceri (59 de ani) conduce de mai mult de 3 decenii propria casa de moda, una dintre cele mai apreciate in randul high life-ului autohton. O continuare fireasca a carierei sale de model…

Cum s-au filmat Catinca și Calina, la o saptamana dupa moartea Mioarei Roman. Imaginile care au aparut pe Instagram: „Fabulos cadou”

20:50, 02.03.2024 - Catinca și Calina, apariție de senzație pe rețelele de socializare. La doar o saptamana de la moartea Mioarei Roman, cele doua au fost filmare intr-o ipostaza la care nimeni nu se aștepta. Imaginile care au aparut pe Instagram, spre deliciul celor care le urmaresc. Catinca și Calina, apariție impresionanta…

Oportunitatea de a raspandi moartea

18:35, 15.02.2024 - Elitele politice ale  Coreei de Nord prospera in momentele de instabilitate globala. Și, in timp ce razboaiele fac ravagii in Orientul Mijlociu, Europa și Africa, Phenianul a profitat de ocazia de a raspandi moartea și distrugerea prin intermediul vanzarilor de arme.  Regimul tovarașului Kim Jong-un…

Și-a amenințat soția și nora cu bataia și moartea, deși avea interdicție sa se apropie ...

14:50, 07.02.2024 - Un barbat in varsta de 54 de ani a ajuns in arestul Poliției Suceava dupa ce a facut un adevarat circ la locuința soției. Incidentele au avut loc in dimineața zilei de 6 februarie, la Straja. In jurul orei 7.00, barbatul a intrat in curtea gospodariei unde locuia soția, nora sa și nepoata de numai ...

Drama vieții lui Vladimir Gaitan, actorul care și-a așteptat moartea ani in șir: „Eram pregatit in fiecare zi s-o iau din loc”

15:20, 02.02.2024 - Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a fost macinat de o mare drama. La 40 de ani a fost diagnosticat cu o boala crunta de sange, iar acest lucru l-a facut sa traiasca pe muchie de cuțit. Lui Vladimir Gaitan i se spusese sa se pregateasca, pentru ca poate oricand sa moara.

Cum reușește Romanița Iovan sa se ințeleaga la fel de bine cu iubitul ei, Iulian Gogan, dupa 16 ani de relație. „In principiu nu iți vine sa crezi”

12:10, 02.02.2024 - Romanița Iovan și Iulian Gogan formeaza un cuplu de 16 ani și reușesc sa se inteleaga la fel de bine, ca la inceputul relatiei. Creatoarea de moda a dezvaluit cum reușesc sa se ințeleaga la fel de bine, dupa o relație de 16 ani.Dragostea dintre Romanita și Iulian este la fel de puternica. „Nu e vorba…


Ce parere ai despre aceasta stire?