Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Bătaie cu flăcări pe stradă 

Publicat:

Pentru 150 de tineri din , distractia inseamna, o noapte pe an, un joc periculos cu focul. Este vorba de o traditie pastrata cu sfintenie de peste o suta de ani si care-i imparte pe tineri in doua tabere.


Cu fetele pictate sau acoperite de cagule, arunca unii in altii cu mingi de bumbac imbibate cu benzina, carora le dau foc. Este un sport periculos care a facut victime in trecut, mai ales ca unele dintre aceste mingi in flacari au ajuns din greseala si in public.

Cu toate acestea, ceremonia, care s-a inspirat din eruptia unui vulcan in secolul al XVII-lea, are…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi barbați din Aștileu, trimiși in arest la domiciliu la mai bine de trei luni de la o bataie in strada

14:01, 05.04.2024 - Doi barbați de 27 de ani, respectiv 35 de ani, au fost puși in arest la domiciliu la mai bine de trei luni de la o bataie in care au fost implicați, pe o strada din localitatea bihoreana Aștileu.

ASEARA – Bataie generala pe o strada din Sighet

14:00, 20.03.2024 - Scandal in seara zilei de 19 martie pe o strada din Sighetu Marmației, fiind nevoie de intervenția polițiștilor. Apelul la 112 a venit aseara, la ora 20.56, Poliția Municipiului Sighetu Marmației fiind solicitata sa intervina pe strada Bogdan Voda la un scandal produs intre mai multe persoane. „Deplasați…

Incendiu pe strada Nasaud din Cluj-Napoca! O mașina a fost cuprinsa de flacari- FOTO și VIDEO

08:30, 09.03.2024 - Un incendiu a izbucnit in jurul orei 7:30 in cartierul clujean Maraști.Din primele informații ar fi vorba despre o mașina care ar fi avut probleme tehnice.Martorii din zona au relatat ca mașina ar fi luat foc pe strada Nasaud, fiind mutata pentru a evita raspandirea focului.

Bataie intre doua femei intr-un salon de infrumusețare din Tecuci. Scandalul a continuat pe strada

12:15, 07.03.2024 - Doua femei s-au batut intr-un salon de infrumusețare, scandalul continuand pe o strada din Tecuci (Galați). Scandalul a fost provocat de o plangere depusa de una dintre femei. Jandarmii au intervenit, iar una dintre femei s-a ales cu dosar penal.

(video) Bataie ca-n filme la Botanica: Doi tineri, luați la pumni in plina strada, dupa un conflict cu 2 fete

11:25, 05.03.2024 - Doi tineri au fost agresați verbal și batuți pe o strada din sectorul Botanica. Politia a fost sesizata pe data de 4 martie despre un caz de violența fizica și verbala, produs pe data de 1 martie. In urma conflictului, unul dintre tinerii agresați cu varsta de 20 de ani a ajuns la spital. Oamenii legii…

Bataie pe o strada din Cut. Agresorii reținuți, victima are nevoie o saptamana de ingrijiri medicale

13:10, 18.02.2024 - La data de 17 februarie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurala Sebeș au luat masura reținerii, pentru 24 de ore, fața de doi tineri de 25 și 27 de ani, din comuna Cut, județul Alba, care sunt cercetați sub aspectul savarșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. In sarcina acestora…

Bataie intre mai multe eleve, intr-o școala din județul Hunedoara. Au continuat scandalul si pe strada

16:45, 02.02.2024 - Mai multe fete s-au batut, joi, intr-o școala din Hunedoara, dar si in afara acesteia. Una dintre fetele implicate si-a chemat sora mai mare, care a intrat intr-o sala de clasa si a palmuit o eleva. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Mașina in flacari pe strada Revoluției

16:16, 30.01.2024 - Detașamentul Targu Mureș a intervenit in jurul orei 13:00 cu o autospeciala de stingere, in municipiul Targu Mureș, in urma izbucnirii unui incendiu la nivelul unui autoturism situat pe strada Revoluției. Incendiul a fost localizat la nivelul compartimentului motor al autoturismului și lichidat la scurt…


Ce parere ai despre aceasta stire?