Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepremierul Stănescu, ANUNŢ după înfrângerea din CEx: 'Susţinem până la capăt ce am scris în scrisoare'

Publicat:

are o prima reactie dupa ce tabara "pucistilor" din PSD, din care face parte, a fost invinsa la vot in CEx. Stanescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, anunta ca sustine in continuare cele scrise in document.

"Nimeni nu pleaca din partid, toti ramanem in PSD. Sigur vom vota tot ce avem in programul de guvernare. Cred ca este prima discutie serioasa si cu mult curaj. Noi ce sustinem in acesl document sustinem pana la capat. Nu ne-am schimbat niciunul opinia", a declarat Stanescu.

Membrii Comitetului Executiv National al PSD au…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

DOCUMENT| Pedro Sanchez, scrisoare care a provocat cutremur in Spania: nu s-a consultat cu nimeni cand a scris-o

12:06, 26.04.2024 - Pedro Sanchez va anunța luni daca va demisiona sau nu din funcția de președinte al Guvernului: "Trebuie sa ma opresc și sa reflectez. Merita toate acestea?" Scaunul lui Pedro Sanchez a ramas gol miercuri.

VIDEO Elina Svitolina acuza arbitrajul dupa ce Ucraina a pierdut barajul contra Romaniei pentru Billie Jean King Cup: „Ce decizie proasta!”

09:11, 15.04.2024 - Romania a reușit sa obțina calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a revenit de la 2-0 in duelul contra Ucrainei. Infrangerea a fost greu de digerat pentru Elina Svitolina, care a acuzat greșeli de arbitraj la meciul de dublu.

DOCUMENT - Iranul a trimis o scrisoare catre ONU: cum iși justifica atacul asupra Israelului

05:15, 14.04.2024 - Intr-o scrisoare adresata șefului ONU, Antonio Guterres, și președintei Consiliului de Securitate, Vanessa Frazier, Iranul a subliniat ca atacul sau asupra Israelului este un act legal și justificat de autoaparare impotriva "agresiunilor" israeliene, informeaza Al Jazeera.

Emmanuel Macron, schimbare radicala de atitudine: Dupa „sa nu umilim Rusia”, Macron vorbește acum de „infrangerea Rusiei” in Ucraina

22:40, 14.03.2024 - „Daca Rusia va castiga acest razboi, credibilitatea Europei va fi redusa la zero”, a avertizat joi seara presedintele francez Emmanuel Macron in cursul unui interviu televizat pe canalele France 2 si TF1, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Power Couple Romania, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a citit prima scrisoare de dragoste de la Tudor Ionescu. Ce a emoționat-o

20:45, 04.03.2024 - Anamaria Ionescu a citit prima scrisoare de dragoste primita vreodata de la Tudor Ionescu in ediția 13 din Power Couple Romania, de pe 4 martie 2024. Un detaliu a emoționat-o peste masura pe concurenta.

Frații Costea, impacați cu infrangerea lui FCU in fața lui CFR Cluj

12:50, 18.02.2024 - Frații Costea, Mihai și Florin, au asistat duminica seara la partida dintre FCU Craiova și CFR Cluj, pierduta de olteni cu 3-1, pe teren propriu. Foștii fotbaliști ai Baniei au admis ca gruparea din Gruia a fost mai buna. Ei cred ca CFR Cluj va lupta pentru titlul de campioana și anul acesta. In ceea…

Guvernul este la un pas de o realizare istorica: Anunț facut de Sebastian Burduja, colaborare cu Lockheed Martin pentru dezvoltarea producției de baterii

14:35, 11.02.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunțat ca a semnat la Boston o scrisoare de intenție cu Lockheed Martin, ceea ce constituie, in opinia lui, un prim pas pentru dezvoltarea tehnologiei de producție a bateriilor in Romania. „Cu prilejul vizitei de lucru in Statele Unite ale Americii,…

Cumparare directa: Iris Trend SRL, contract cu o unitate militara din Constanta pentru servicii de spalatorie articole textile (DOCUMENT)

15:45, 31.01.2024 - Un contract atribuit prin cumparare directa a fost incheiat intre Unitatea Militara 02132 Constanta si SC Iris Trend SRL. Valoarea achizitiei este estimata la 230.510,94 de lei. Obiectul achizitiei este serviciu de spalatorie articole textile. Contractul a aparut in SEAP astazi, 31 ianuarie 2024. Despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?