Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un pescar chinez, ucis de o rachetă balistică lansată din greşeală de Taiwan

Publicat:

Un pescar a fost ucis dupa ce nava sa a fost scufundata de catre o racheta supersonica lansata dintr-o eroare umana de catre flota militara taiwaneza.

Incidentul s-a petrecut vineri, în timp ce chinez celebra a 95-a aniversare.

Racheta nu a explodat, dar a strapuns barca unui pescar, omorându-l pe acesta, anunța Mediafax.

Proiectilul a fost lansat din greseala în timpul unei pregatiri pentru un exercitiu de simulare, ce a avut loc în sudul Taiwanului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord sfideaza in continuare o interdicție ONU și a lansat o racheta balistica in Marea Japoniei

11:20, 22.04.2024 - Coreea de Nord a lansat o racheta balistica spre Marea Japoniei, in largul coastei de est a Coreei de Sud, a anuntat luni armata sud-coreeana, relateaza Reuters, AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Daca o racheta ruseasca ar lovi, din greseala sau nu, o tara NATO, care va fi raspunsul organizatiei?

09:25, 28.03.2024 - Presupun ca NATO are planul de raspuns pentru aceasta situatie, dar el este secret. Rusia s-a ferit sa provoace NATO prin rachete care cad din „intamplare” pe teritoriul unei tari NATO, dar in ultimul timp nu mai pare la fel de grijulie.

Un petrolier chinez, lovit de o racheta lansata de rebelii houthi in Marea Rosie

08:50, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana.

Coreea de Nord lanseaza o racheta balistica in timp ce secretarul de stat al SUA se afla in Coreea de Sud

08:45, 18.03.2024 - Coreea de Nord a lansat luni o racheta balistica, a anunțat armata de la Seul, unde se afla secretarul de stat al SUA Antony Blinken pentru a se intilni cu inalți oficiali și a participa la un summit privind democrația, relateaza Agerpres.ro. „Coreea de Nord a lansat o racheta balistica neidentificata…

Salariul dublu, primit din greșeala: unde a avut loc incidentul

00:50, 29.02.2024 - Angajații municipali din orașul elvețian Zurich au primit salariile din februarie de doua ori din cauza unei probleme informatice, iar acum se cere returnarea banilor in plus. Direcția de finanțe din Zurich a explicat ca angajații au fost platiți de doua ori "din cauza unei erori tehnice in procesarea…

Fregata germana «Hessen» a tras din greșeala doua rachete spre o drona SUA in Marea Roșie

21:05, 28.02.2024 - Miercuri, o fregata a Marinei Germane, Hessen, a deschis focul asupra unei drone fara sa știe ca aceasta aparținea armatei americane in timpul operațiunii sale in Marea Roșie. Incidentul a avut loc cu o seara inainte de vizita ministrului Apararii, Boris Pistorius, la trupele germane in Bavaria. Hessen…

Ministrul chinez de Externe a indemnat SUA sa respecte principiul "o singura China"

22:25, 17.02.2024 - Daca SUA doresc stabilitate in strimtoarea Taiwan, ar trebui sa respecte principiul "o singura China" și sa nu sprijine "independența Taiwanului". Ministrul chinez de Externe, Wang Yi, a declarat acest lucru in timpul unei intilniri cu secretarul de stat american Anthony Blinken, in marja Conferinței…

Un distrugator american a evitat in ultimul moment o racheta lansata de rebelii Houthi

13:55, 02.02.2024 - O nava de razboi americana a folosit in premiera un sistem avansat de aparare de tip CIWS (close-in weapon system) pentru a distruge in ultimul moment o racheta de croaziera lansata de rebelii yemeniți houthi, relateaza CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?