Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trendul care zguduie piața imobiliară - Suntem campionii UE la rate mici: 60% din case se cumpără fără credite bancare

Publicat:

Romania are printre cele mai accesibile credite ipotecare din , luand in considerare salariile medii la nivel national si costurile cumpararii unui apartament cu doua camere printr-un credit ipotecar pe 25 de ani, releva un raport realizat de SVN & .

Astfel, rata medie pentru cumpararea unui apartament cu doua camere in Bucuresti detinea la finalul anului trecut un procent de circa 43% din salariul mediu net pe economie la nivel national, Romania avand cea mai buna valoare a acestui indicator la nivel regional si printre cele mai bune valori…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piata imobiliara, intr-o continua schimbare. Bucuresti devine atractiv pentru romani

11:06, 12.04.2024 - Piata imobiliara e intr-o continua schimbare, iar Capitala devine tot mai atractiva in materie de locuinte. Conceptul orasului de 15 minute e in topul preferintelor noilor locatari, care vor sa aiba totul la indemana.

Anomalie pe piața imobiliara: Prețurile apartamentelor au explodat intr-un cartier din București

20:55, 08.04.2024 - In 2024, piața imobiliara din București a suferit transformari semnificative. Conform analizelor specialiștilor, un anumit cartier din capitala a inregistrat o creștere brusca a prețurilor apartamentelor.

S-a spart iar gheața pe piața imobiliara: Romanii iau cu asalt bancile, sa faca credite!

13:30, 08.04.2024 - Piața de creditare in primul trimestru al acestui an a avut o evoluție favorabila, marcata de o continuare a interesului puternic pentru achizițiile imobiliare vazut inca de la sfarșitul lui 2023. Barbații au solicitat cele mai multe imprumuturi pentru locuințe, potrivit Imobiliare.ro Finance.

Piata imobiliara o ia din nou razna. Bubuie preturile locuintelor! Cum vor bancile sa te convinga sa-ti cumperi casa

17:50, 18.03.2024 - Prețurile locuințelor – atat case, cat și apartamente – vor crește anul acesta cu circa 10%. Chiar si asa, agentii imobiliari spun ca Romania are cea mai ieftina piața imobiliara din Europa, raportat la salariu per metru patrat de locuința. Ca exemplu, aceștia menționeaza ca in București un metru patrat…

Alina Gorghiu: „Este momentul pentru femei puternice in functii de conducere la nivel european”

14:10, 13.03.2024 - Partidul Național Liberal a organizat, zilele trecute, Congresul Partidului Popular European la București, la care au participat președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, 13 șefi de stat și de guvern din Uniunea Europeana, dar și peste 1.500…

Val surpriza de scumpiri pe piața imobiliara. In cat timp se vinde un apartament in Timișoara

12:25, 07.03.2024 - Tendința de creștere a prețurilor se menține constanta la inceputul primaverii pe piața rezidențiala din Romania. Noul val de majorari propulseaza Oradea in fața Timișoarei, oraș unde acum se gasesc unele dintre cele mai accesibile locuințe in raport cu veniturile obținute de locuitori.

Fata de 14 ani din Bucuresti, data disparuta. Politia cere sprijinul cetatenilor pentru a o gasi

22:20, 24.02.2024 - Poliția Capitalei cauta o fata de 14 ani, care a plecat pe 23 februarie de acasa din Sectorul 4 și nu s-a mai intors. Adolescenta a fost data in urmarire la nivel național, iar autoritațile fac apel la cetațenii care au vazut-o sa sune la 112.Conform Politiei Capitalei, minora disparuta se numeste Mara…

Cat a ajuns sa coste renovarea unui apartament cu doua camere. „Ne pui și noua niște poze sa nu ramanem proști“

09:20, 13.02.2024 - Piața imobiliara a luat-o razna in marile orașe, iar odata cu asta și prețurile materialelor de construcții și manopera. Așa se face ca unii meseriași au ajuns sa ceara pentru renovarea unui apartament cu 2 camere nu mai puțin de 25.000 de euro, atat cat costa in alte orașe o locuința.


Ce parere ai despre aceasta stire?