Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teheranul avertizează - Este posibil un război cu Israelul

Publicat:

Ministrul iranian de acuza Israelul ca da dovada de indrazneala prin faptul ca efectueaza bombardamente in Siria si afirma ca nu poate exclude ipoteza unui conflict militar intre Iran si Israel, relateaza Reuters.

Teheranul, un aliat al Damascului, detine pozitii in Siria la cererea Guvermului sirian, subliniaza Zarif in acest interviu publicat in editia de joi a ziarului german , acuzand Israelul ca incalca spatiul aerian libanez, spatiul aerian sirian si dreptul international.

Israelul da dovada de aventurism, iar acest lucru…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Presa israeliana: Cabinetul de razboi al Israelului a decis „sa loveasca puternic Iranul”

22:05, 15.04.2024 - Cabinetul de razboi al Israelului a decis „sa loveasca puternic Iranul”, sperand ca nu va declanșa un razboi regional. Pe de alta parte, Iranul a anunțat ca „va raspunde imediat și mai puternic decat inainte”, daca Israelul va riposta. Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, i-a avertizat duminica…

Șase luni de razboi: Israelul devine din ce in ce mai izolat

05:35, 07.04.2024 - Dupa sase luni de razboi in Gaza, uciderea unui grup de lucratori umanitari intr-un atac aerian israelian a rezumat atat criza umanitara grava, cat si lipsa unei iesiri clare dintr-un conflict care lasa Israelul din ce in ce mai izolat, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Atac aerian si in Siria

07:41, 29.03.2024 - Cel putin 36 de soldati sirieni au fost ucisi intr-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei in zorii zilei de vineri, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), conform AFP. Potrivit acestui ONG cu sediul in Regatul Unit si care are o retea vasta de surse in…

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Blinken il avertizeaza pe Netanyahu ca o operațiune militara de amploare in Rafah va izola și mai mult Israelul

20:56, 22.03.2024 - O operatiune militara de anvergura in orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, ''risca sa izoleze si mai mult Israelul'', a avertizat vineri secretarul de stat american Anthony Blinken la finalul unei vizite in Israel si al unei discutii ''deschise'' cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, transmit…

Netanyahu spune ca Israelul „nu va plati niciun preț” pentru eliberarea ostaticilor din Gaza

11:20, 21.02.2024 - Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, și ministrul de Finanțe, Bezalel Smotrich, au declarat marți ca Israelul nu va plati niciun preț pentru eliberarea ostaticilor din Fașia Gaza, transmite Reuters.

Australia, Canada și Noua Zeelanda avertizeaza Israelul sa nu demareze operațiunea terestra „catastrofala” in Rafah

08:10, 15.02.2024 - Liderii Australiei, Canadei si Noii Zeelande, aliate ale Washingtonului, au avertizat joi Israelul cu privire la o operatiune terestra „catastrofala” in orasul Rafah, in sudul Fasiei Gaza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?