Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză! Prima reacţie a lui Reghecampf, după ce Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu tocmai am terminat

Publicat:

a fost lovit de impresara lui in ceea ce pare a fi o criza de gelozie provocata de o domnișoara focoasa, Andrada, prezenta și ea la meci. Șocat de cele auzite, Reghe a declarat ca nu știe ce s-a intamplat exact și ca inainte sa comenteze, vrea sa vada imaginile.

„Ce s-a intamplat? Nu știu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am... cu cine? ? Nu știu, vreau sa vad imaginile. Ce vreți de la mine daca nu știu nimic?", a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan.ro.

declarase, imediat incident, ca nu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Laurențiu Reghecampf s-a dezlanțuit și o distruge pe Anamaria Prodan! O acuza ca l-a inșelat continuu cu Dan Alexa!

13:45, 07.04.2024 - Antrenorul roman nu a mai suportat sa fie calcat in picioare de cea care i-a fost soție timp de 16 ani și s-a dezlanțuit! Reghecampf o acuza pe Anamaria Prodan ca l-a inșelat tot timpul in timpul casniciei, iubind un alt barbat!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!

Reacția Anamariei Prodan, dupa ce Laurențiu Reghecampf a devenit tata a patra oara: „Sa nu ii paraseasca și pe aceștia”

17:55, 01.04.2024 - Anamaria Prodan, in varsta de 51 de ani, a avut prima reacție dupa ce a aflat ca a nascut Corina Caciuc, actuala iubita a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, in varsta de 48 de ani, a devenit tata pentru a patra oara. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit din nou parinți, dupa ce iubita…

Xtra Night Show. Cum a fost intalnirea dintre Anamaria Prodan și familia lui Ronald Gavril. Impresara, detalii neștiute despre parinții iubitului ei: „A fost o surpriza” / VIDEO

22:30, 15.02.2024 - Anamaria Prodan a trait mari emoții, de curand, asta pentru ca i-a cunoscut familia iubitului ei. Ronald Gavril a insoțit-o pe impresara la evenimentul de lansare al filmului in care vedeta joaca și au mers impreuna in Bacau, orașul natal al lui Ronald Gavril.

Anamaria Prodan, cadou emoționant din partea fiului ei. Ce a putut sa-i ofere Bebeto: „Vi se rupe sufletul”

12:00, 13.02.2024 - Anamaria Prodan a primit un cadou de suflet de la fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost extrem de emoționata de gestul mezinului familiei și a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nu a prea fost vazuta pana acum.

Anamaria Prodan iși urmarește copiii: „Ma duceam cu taxi dupa ei”. Cu ce se ocupa fetele impresarei

11:45, 11.02.2024 - Anamaria Prodan are trei copii, doua fete și un baiat, și intotdeauna și-a dorit ca aceștia sa stea departe de anturajele nepotrivite. Vedeta are grija ca Rebecca, Sarah și Bebeto sa nu fie influențați de cei din jurul lor.Din casnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are doua fete, pe Sarah și Rebecca,…

Ce a facut Anamaria Prodan ca nimeni sa nu afle despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. Impresara, dezvaluiri cu lacrimi in ochi

12:16, 04.02.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri cu lacrimi in ochi despre amanta lui Laurențiu Reghecampf, chiar in emisiunea „Prodanca. Punct și de la capat” de la AntenaStars. Impresara a scos la iveala sacrificiile pe care le-a facut ca familia ei sa ramana unita.


Ce parere ai despre aceasta stire?